Неочекувано и пораснал пенис ?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Ај бе ќутете замислете на вас вагина да ви порасне хехе

SLaCk напиша:
Ај бе ќутете замислете на вас вагина да ви порасне хехе

Е тоа не ми е јасно како ќе ми ПОРАСНЕ!!!???

Абе можи ова да лажи, ама дефинитивно постојат хермафродити шо имат и кур и пичка. Медицински факат, нема тука шо. Ама пак не ми е јасно како ќе му порасти куро на местото од клиторисо, замисли после јајниците му излегват од вагина, се заќесуват и се претворат во јајца. :ija: Лудници!

Ова као на квиско пита, горење награџује.
Одговараш точно прашање, и ти треба пенис...оп ете ти пенис.
Пак одговараш, ама бараш вагина (колку зборот вагина не е во мода еј), туп ете ти вагина.

Него, што ако требаат и едното и другото?
Дали и тоа неочекувано пораснува. Ахахах. :)

хехехе ... И сеа си легнувам со овој доле и утре од сабајле станувам без него :):):):) ми се исушил !!! :) и глеам рупа меѓу нозе !!! Се пипкам нагоре глеам балони на мене ... еххх ... треба да почнам 90-ка прслук да носам :):):):):):) И од тој ден ќе си се прекрстам во Анастасија и ќе опнам минич на мене и вечер идам пред македонска да заработам нешто барем како женско ....
хехехехехехехе :):):):):):):):):):):):) Ова немогуче бреееее

Типкава се има намаано стереоиди сто посто...

Али шо знам мене не ми е чудно многу пошто баш учевме за овие болести (едно 4-5 мислам дека ги има). Џонес Синдром или така некако се викаше кондицијава. Имале 2 Y-хромозоми али физички изгледале како едни од најубавите "жени" на светот. И после пубертет им почињале машките симптоми да им се појавуваат. Немале менструација, такви глупости.
Па сеа мажи мислете му ја, наредниот пат коа ке легнете некое парче, помислете два пати дали ке сакате да се фалите на другарите или ке си ја зачувате таа информација за себе :icon_lol:

abe ova e od p(t)icjiot grip. 100% sum siguren. gluposti

Нека и е на здравје и со здравје да си се служи. :pop:

А градите (цицките) океј и се?.... или тие почнале да се издишуваат? (тушат) :pos: :pos: :pos:

А се израдувала шо можа да моча стоечки или? Дека доста привилегии доаѓаат со тоа, потпишување на снег, мочање даска и слични работи.

i porasnalo k*r, a sto bidnalo so dundata? i taa i ostanala? ako i ostanala togas ke moze da moca i od dve mesta

BusHav напиша:
Е тоа не ми е јасно како ќе ми ПОРАСНЕ!!!???

За да го разбереш SLaCk ти треба посебен речник за изрази за дислексични :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Stalingrad напиша:
Како прво и прво ова е толку старо и го имаа објавено на Он.Нет и Идивиди уште многу одамна.
Сепак интересно е да се потсетиме на оваа мистериозна и интересна надприродна „вистинска” сторија. Жената имала сигурно огромна желба да стане машко и Господ и ја остварил желбата - и подарил пенис. Нека си го носи со здравје.

Вагина не може да ти порасне! Или може?

Да де...го имаше...ај сега да ти наплатиме за рекламата што ја удри...види во ценовникот и да платиш во рок од една седмица ...:bip:

Слак знаеше да каже, ама незнаеше да рече....важно сите го разбравме што сакаше да рече...да не си ти дежурен исправач на печатни грешки и грешка искажани мисли...м?:nesvest:

П.С. Сори админи ама морав...:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom