Неочекувано и пораснал пенис ?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Де бе зашо толку не ви се веруе не знам. Болест е јебига се дешава. А за мажите, уживајте вас неможе да ви се случи такво нешто. Или од мали ке ти бидите педерастични (т.е. ке се родите со симптомите) или таман сте си. Шовинисти ебаго коа сте се уплашиле...:)

Се ми е јасно, само незнам кој го прашвате како можи да му порасни кур. Од кај куро да знајме ние сега на форумо како можи да ти порасни кур. То докторите не знаеле. Болештија бе, хермафродити, знам дека постојат, ама како шо то некој шо видел да го прашате.

П.С. :oftopic: А дали знајте дека вагина е уствари каналот во внатрешноста на пичката, а целото “паковање“ замислете се вика срамница :pos: . (информација од учебник од медицинска сколија, жими детството :pop: )

Ne veruvam deka bas taka i porasnal:nesvest:. Zamislite na nekoj maz da mu porasni vagina, ke umre od radost :nesvest:

kikiki напиша:
Ne veruvam deka bas taka i porasnal:nesvest:. Zamislite na nekoj maz da mu porasni vagina, ke umre od radost :nesvest:

А бе дајте не тропајте безвезе, како може вагина “да порасни“. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Иам читано за ова, а и мислам дека нешо мучка е напраено.

Abe ajde taka rastelo toa, ne e cveke bre pa da porasne taka :):):):):

Скопски и све е можно.....Иначе не верувам у вакви прикаски

Машко бил цел живот а се правел жена и сега нешто демек невозможно му се случило. Којзнае колку луѓе му се збираат пред врати и им кажува прикаски, а може и по некое денарче да падне.
Интересна приказна у секој случај.

a kako im e sea na tipcite koi se e*bele so tipkava?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom