Болка при длабока пенетрација

• Креатор на темата Креатор на темата Aleks_ko
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 март 2009
Мислења
22
Поени од реакции
0
Se nadevam deka devojkite ke bidat iskreni so ova, dali custvuvate i sto pravite za da go nadminete ova?

Se nadevam deka devojkite ke bidat iskreni so ova, dali custvuvate i sto pravite za da go nadminete ova?

Бараме помала величина?
Не искрено, што треба да се прави? Ваљда кажуваме за да не се повтори или менуваме поза. Ако веќе боли, не боли во секој случај.

Ако боли при длабока пенетрација, пробајте анален секс. Тогаш не ја боли девојката, зашто дигестивниот тракт е е далеку подолг отколку вагината, а никој нема толку долг пенис, за да го исполни целото дебело, тенко и дванаесетплачено црево заедно (барем така мислам... ? :nesvest: )

Муабет за под маса!

:tapp:

1) Не е финтата секогаш до крај да го пикнуваш нели? Тоа е за дразба повеќе.
2) Промена на позиција.:sekss: Doggy style е најкомотна и најсекси поза there is!

ај ебаго....патоа знај од нас зависи:)

значи имаш орален секс за соодствена адаптација...па осет...на прстите...и после:sekss:...и :toe:

Ако боли при длабока пенетрација, пробајте анален секс. Тогаш не ја боли девојката, зашто дигестивниот тракт е е далеку подолг отколку вагината, а никој нема толку долг пенис, за да го исполни целото дебело, тенко и дванаесетплачено црево заедно (барем така мислам... ? :nesvest: )

ејј сега треба и метри тука а и многу крв инаку ерекција ич!!!!!!!:kesa:

Хммм болка при секс, а да се провери девојка ти да не има ХПВ пошто еден од симтомите како што сум читала е болка при секс.

А да проба да ја земе контролата во свои раце и да практикува почесто одозгоре.Така ќе си контролира до каде влегува,а мислам по некое време нема ни да го чувствува во таква поза.

a da ne me plasis toa so kaza deka pri bolka moze HPV da se ima :vozbud::vozbud::vozbud:

a da ne me plasis toa so kaza deka pri bolka moze HPV da se ima :vozbud::vozbud::vozbud:
Ни најмалку немав такви намери еве ти еден многу корисен линк
http://www.netdoctor.co.uk/sex_relationships/facts/painfulintercourse.htm
тука ги има набројано можните фактори зошто се чувствува болка при секс еве ќе ти ги преведам и набројам најважните :

• Вагинизам (стегање на вагиналните мускули)
  • Ендометриоза
  • Циста на јајник (како што спомна и Анастазија:smir:)
  • Pelvic inflamatory disease ( ова на Мк не знам како да го преведам гуглај го на англиски)
  • Ектопична бременост(бременост надвор од матката)
  • Недостаток на лубрикација(навлажнување)
  • Преголем пенис или инфекција на мочните канали
  • Менопаузна или постменопаузна сувоќа
  • Вагинални инфекции
  • Повреда
  • Генитални ранички (предизвикани од ХПВ вирусот)
  • Вулвитис(инфламација на вагината)
  • Хематом на клиторисот(хематом=засирена крв)
  • Уретрална раничка
  • Страно тело во вагината(тампон на пример)
  • Вулводиниа(Состојба каде што надворешниот дел на-вулвата е преосетлива на допир)
  • Ранички предизвикани од вирусот на херпес
Се надевам помогнав:helou:

fala mnogu se nadevam niso neam da mi bide hahahaha

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom