Воајеризам!

• Креатор на темата Креатор на темата Шмекерот
  • Време на започнување Време на започнување

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Ѕиркате? М?М?М? ве палат такви ствари? што ако вие се најдете од другата страна?
Воајеризам - возбудување преку скриено набљудување на туѓ сексуален однос.
За воајеризам можеш да бидеш казнет/а и ако снимаш некоја личност за време на приватен акт, со намера некоја друга личност да ја гледа снимката заради сексуално задоволување, без согласност на личноста која ја снимаш. Но исто така и постои закон и казна - за оној кој се соблекува пред прозорецот.
Значи, колку сте вие војаери?? :) Дали сте имале вакво искуство?
Што мислите за оние личности кои уживаат на пример да ја гледа својата жена додека има секс со друг маж? - Дали според вас тоа е нормално, дали го оправдувате тоа? Сте имале слично искуство?

Ѕиркате? М?М?М? ве палат такви ствари? што ако вие се најдете од другата страна?
Воајеризам - возбудување преку скриено набљудување на туѓ сексуален однос.

Значи, колку сте вие војаери?? :) Дали сте имале вакво искуство?
Што мислите за оние личности кои уживаат на пример да ја гледа својата жена додека има секс со друг маж? - Дали според вас тоа е нормално, дали го оправдувате тоа? Сте имале слично искуство?
Зар не се воајери сите што гледаат(и се палат воедно на) порничи?
Барем оние каде што има сексуален акт, а не самозадоволување.
Или воеајери се оние кои се палат/гледаат онли во живо? :icon_lol:

И го сметам за нормално нешто, т.е. не ми е нешто кујзнае колку перверзно. Едноставно тоа ги пали некои луѓе, исто како што некого може да запали гради, задник, билошо...

Изглеа сум воајер малцуцка *шај*

Imav dvajca komsii vojaerista i toa vo podocnezni godini so site nisani (zena,dete,vikendicka,avtomobil) edniot go trenirase zagaro za na lov vo 1 nauto ,a pak drugio bese moler treta smena(so skala na velisped) sto znam nekoj fetis koj jas ne mozam da go raberam.

Бљак! Се чудам како можи да има такви луѓе шо се палат ко ќе си ја гледат жената кај шо се пука со друг?! :icon_eek: Скраја да е...
А за воајер изгледа и јас сум... ама малце :ojea:

Кај нас поимов е преименуван во ПОТРЕВЏИЈА :)

Шмеки денес нешто во форма си со нови теми а? :)

ПОТРЕВЏИЈА? Хахахах прв пат слушам за ова... Убав израз :helou:

А како се викаат оние што си го маваат на улица?

Добра тема. Може да се каже дека имам жичка на воајер, еднаш комшиката ја имам зјапано додека се бања, што да и правам кога на долен спрат живее а и добра ми е комшиката. :)

А како се викаат оние што си го маваат на улица?

Баскер-фест дркаџии. :)

Него во врска со темава. Да. Имам симптоми на воајеризам. Просто љубопитноста те тера да го правиш тоа. А што е пак лошо. Со очи нема да наштетам.

Баскер-фест дркаџии. :)

Него во врска со темава. Да. Имам симптоми на воајеризам. Просто љубопитноста те тера да го правиш тоа. А што е пак лошо. Со очи нема да наштетам.
Љубопитност јебига...Ако случајно начекам нешо такво ке ѕирнам јебига....Ама нема да останам да глеам цела партија :)

Љубопитност јебига...Ако случајно начекам нешо такво ке ѕирнам јебига....Ама нема да останам да глеам цела партија :)

ke odis da :drk:...mala shala:smir:

Inace za temata...i jas sakam malce da zirnam

ke odis da :drk:...mala shala:smir:

Inace za temata...i jas sakam malce da zirnam
Секој нормален ќе сака да ѕирни :) и јас ќе сакам хихииии, а за то :drk: можи и покасно... прво плакни очи па после фрли една десанка (или леванка, како било) хахахах :kesa:

Секој нормален ќе сака да ѕирни :) и јас ќе сакам хихииии, а за то :drk: можи и покасно... прво плакни очи па после фрли една десанка (или леванка, како било) хахахах :kesa:

haha moze i desanka i levanka...:D

Pa site se po malce VOAJERI....

Воајеризам има кај сите нас во одредена мера и нели кај сите различно. Да би ѕирнал ако случајно ми се укаже шанса за такво нешто а јас да го барам тоа или да гледам без да трепнам:nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom