Црна Ружа

• Креатор на темата Креатор на темата Azriel
  • Време на започнување Време на започнување
Црна ружа по ова што го читам се умоболни луѓе што се самоубиваат и убиваат за нечии цели ,нешто у стил на платена војска само што немаат официјални конкурси за пријавување како кај војнициве .Служат на некоја цел и прават некои си ритуали кои ни тие самите не ги разбираат , ја не разбирам им се пишува негде + ?

пиши ми :)
--- надополнето: 30 јануари 2012 во 01:43 ---

пиши ми :)
--- надополнето: 30 јануари 2012 во 01:48 ---
Црна Ружа, како прво нема никаква врска со сатанизам и со црквата на ЛаВеј. Нема жртвувања на луѓе, пиење крв, сечење глави, убиства. Тоа се само предрасудите на народот и човековиот страв од непознатато. Црна Ружа е култ од египетската митологија. Овој култ постоел, постои и ќе продолжи да постои, без разлика на стереотипите од страна на фанатиците и простиот народ.
Ajde i mene pisi mi znam deka citas...

Има нешто ново за овие? :)
Или сите „нови членови“ се самоубија, бидејќи нели такви муабети имаше, да се самоубиваат... за да опстанат како „тајна организација“!?

Не треба да се плашите, ете овој на видеово ја искоренил оригиналната Црна Ружа од Србија и тоа е тоа... :LOL:
Србија е напред од нас 100 години за овие работи...

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom