Од 1. јануари во ЕУ без визи

• Креатор на темата Креатор на темата Piters
  • Време на започнување Време на започнување
Еј,
ај кратко и јасно да се договориме:
Пред да се заврши онаа свинската фарса со Гејлада,
нема НАТО
нема визна либерализација
нема фондови за развој
нема Е.У.
и со сите сили и начини грците ќе не буткаат кон нова граѓанска војна и со самото тоа и исчезнување на Македонија.
:toe:
Единствено ако исчезни Македонија тоа ќе биди од самите македонци оти како што гледам самите си крадиме самите си пропаѓами фирми, само лежиме, а немaлo после работа ами како да има ко ни образование не чини ниту пак му се учи и на студенти и на средношколци.

Нема простор за сомневања дека македонските граѓани од 1. јануари ќе патуваат без визи во земјите членки од ЕУ.

А која година?:uvo:

tocno to e poentata :pos2:

jas ne i vervam na vladava vo Berlin ic, ni malku, duri ni tolku...

А јас незнам зошто воопшто визи ни требаат за да замини народов на одмор грција.

Еј,
нема НАТО
нема фондови за развој
нема Е.У.
и со сите сили и начини грците ќе не буткаат кон нова граѓанска војна и со самото тоа и исчезнување на Македонија.
- за жал така е и тука нема помош. па одма после растурање на југославија само ние и словенија ги исполнувавме условите за признавање . не признаа со пола уста по 5-6 години а за визи и останато не верувам дека било кога ке се случи.
- луѓе , треба да сватиме дека на ороспијата не и е од интерес да не признае како нормална држава и тоа ти е.
- па дури и името скроз да го смениме нема да не интегрираат во еу :toe:
- промената на името ке ја искористат да ни докажат дека не сме нормална држава , па кој нормален во светот ке смени име?.
- мене тоа и не ме нервира толку , колку што не ги поднесувам нашите полтрончиња со вазелинчето в раце и девизата :само уште сега и готово , ке си бидеме европјани. и ај остај да е само нивниот задник во прашање , ама овие се спремаат да ги проституираат сите следни генерации .

Еј,
нема НАТО
нема фондови за развој
нема Е.У.
IMA Nato
IMA EU
IMA se

koga bilderberg grupata ke se sostane vo Ohrid ili ke ni dade podrska a ne da se sostanuva vo Atina i Grcite da ja izvojuvaat pobedata tamu pred da pocne bitkata

IMA Nato
IMA EU
IMA se

koga bilderberg grupata ke se sostane vo Ohrid ili ke ni dade podrska a ne da se sostanuva vo Atina i Grcite da ja izvojuvaat pobedata tamu pred da pocne bitkata

Во Охрид може да се состанат, организации од типот.
Пансловенска унија.
Сеправославно единство.
Возобновена Византија.
итн.

Ние и западните организации како исток и запад, можеш да ги споиш само во катаклизмична реакција.

Со сила се пикаме кај што не ни е местото.

Златен исток, немаш визи, немаш промена на име, немаш стандарди за криви краставици, немаш геј паради, немаш Оли Рен и Солајни, РАЈ.

A pa jak kurac ako bilderrberg se sobrale vo Atina. Gledam odma im se popravi i ekonomijata i imidzot na grcive.
aj be...

A pa jak kurac ako bilderrberg se sobrale vo Atina. Gledam odma im se popravi i ekonomijata i imidzot na grcive.
aj be...

stom ova go velis togas ne si informiran kako sto treba :)
Bilderberg grupata ne da e jak kurac ..i poveke od toa e :)

[edit] United Kingdom

[edit] Belgium

[edit] Spain

[edit] Portugal

[edit] Finland

[36] chairman of Finnish National Coalition Party (Kokoomus) and the current Minister of Finance of Finland

[edit] Iceland

[edit] Germany

[edit] France

[edit] EU Commissioners

European Union Commissioners who have attended include:

[edit] UN, WTO, NATO and other International Organizations

[edit] Military

[edit] Financial institutions

[edit] Major corporations

[edit] University, institute and other academic

i uste mnogu pomokni koi gi nema za javnosta

IMA Nato
IMA EU
IMA se

- не си сериозен , па какви се интересите на таа група на градители во МК , кога нашиот БНП е во размер од 1% од најситната од тие институции. а од составот ми личат на лоби мафија .

ти фалат овде неколку играчи:

сер лорд карингтон, - мислам дека е председател

грција: - Јорго папандреу
Косово - Вејтон сурои

итн...

Косово - Вејтон сурои

итн...
pa napisav jas ..ima uste mnogu pomokni od ovie..koga Grujo ke go sfati ova ..togas mozeme da ideme napred..ova se e trosenje vreme

Косово - Вејтон сурои

итн...

dynasty2.jpg

Овој Карингтон? :pos2:

stom ova go velis togas ne si informiran kako sto treba :)
Bilderberg grupata ne da e jak kurac ..i poveke od toa e :)
Dobro i sto sega nie treba da padneme u nesvest sto ovie se sobrale nekade na sedenka.
Makedonija ne e na drneven red na vakvi organizacii i gospoda barem ne dodeka ovde ne protece nafta, ne se kopa platina ili uranium. Ke sedat ovie i ke trosat vreme na ans. Idi na el pais dot com da vidis so sto se zanimavaat na sredbite ke ti stane jasno.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom