Веб дизајн помош (совети, трикови, алатки итн.)

• Креатор на темата Креатор на темата bojan81
  • Време на започнување Време на започнување
Ми треба некој фрее темплејт за изработка на училишна страна хмм... се мачам да барам 2 недели неможам да најдам можеби некој од вас може да ми помогне?! поздрав

Anyone ?! I need it FAST! dam:pos2:

i da prasam dali nekoj znae kako se vika komponentot vo flash primer koga se pojvavue stranata nekako vo 3d leta listot od nazad napred i se vrti pa se pojavuva ?

i da prasam dali nekoj znae kako se vika komponentot vo flash primer koga se pojvavue stranata nekako vo 3d leta listot od nazad napred i se vrti pa se pojavuva ?

Ај појасно постави го прашањето ак сакаш ехехеех според ова што НЕРАЗБРАВ не се работи за флеш туку за јава + цсс

Jazik za vbulletin 3.6.8

Dali ima nekoj jazikot za vBulletin ama na makedonski imam jas ama ne mi raboti nesto.
Ve molam koj ima neka mi go dade

Може ли некој по убаво да ми објасни.

Ги користам овие страни но не сум сигурен дали се добро правам.

http://www.addpro.com/

Дали е доволно тоа што го вметнав html codot vo index ??

Можеби ова е старо но, еве што треба да ставеш на index страницата.

Код:
<meta name="keywords" content="КЛУЧНИ ЗБОРОВИ ТУКА!">
<meta name="description" content="ОПИС ТУКА!">

После ова сигурен сум дека ќе се појавува на „гугал“

Страницата е во Flash, затоа така се отвара....

####################################################

А јазик за vBulletin Јазик мислам дека не би можеле да ти помогнеме, бидејќи ова е отворен форум и мислам дека не дозволува warez. Доколку имаш лиценца за vBulletin отиди на нивната официална страна и побарај помош.

znam deka e flash no mislev na to kako se prai toa na pocetokot da letaat tie?!

e ubo de znam sto e i znam da rabotam nego ima mislam komponent za da se sredi toa eve ti nesto slicno za so ti zboram i ova se prai so tweenn???? http://joleks.com/

ok jas mislam bese komponent no ke probam ;):wink:

Абе брат на овие од јолекс сигурно то што "лета" му е напраено со помош на некој флаш едитор што знам јас ги има мнгу пробај симни си некој :) и после во флаш извади му го логото само на програмата ехехе

treba da smenis nekoi raboti vo config.php
aj prvo procitaj go read me sto e doslo so paketot od kaj si go simnal
nulerite stavile i manual vo paketot

cccc

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom