Веб дизајн помош (совети, трикови, алатки итн.)

• Креатор на темата Креатор на темата bojan81
  • Време на започнување Време на започнување
KAKO DA KREIRAM RADIO NA INTERNET ???

Abre znae li nekoj da mi kaze kak oda otvoram (kreiram) po moznost free radio na internet ???

Помош од некој што се разбира,си направив бесплатен сајт и сега на мојот сајт пробувам да оставам место на пример тука неможам да ги наместам реченица под реченица иако оставам место помош ?

А со кој програмски јазик работиш? Или странава е нешо у стил на пицзо и такви срања?

А со кој програмски јазик работиш? Или странава е нешо у стил на пицзо и такви срања?
еве од кај му е Own free website with 1 GB free space?
73110920bt9.jpg

Помош од некој што се разбира,си направив бесплатен сајт и сега на мојот сајт пробувам да оставам место на пример тука неможам да ги наместам реченица под реченица иако оставам место помош ?

Хмм... ако добро те разбрав ... пробај вака ...

Код:
<tr>1 коло: Милан - Болонња 1:2</tr>
</p>
<tr>2 коло: Дженоа - Милан 2:0</tr>
</p>

Или па ...

Код:
<tr>1 коло:</tr></br> Милан - Болонња 1:2</tr>
</p>
<tr>2 коло:</tr></br> Дженоа - Милан 2:0</tr>
</p>
<tr>3 коло:</tr></br> Милан - Лацио 4:1</tr>
</p>
<tr>4 коло:</tr></br> Реджина - Милан 1:2</tr>
</p>
<tr>5 коло:</tr></br> Милан - Интер 1:0</tr>
</p>

Или разгледај ТУКА.
Повеќе туторијали ТУКА.

Бесплатно е онака се занимавам,иначе сега ќе учам HTML со големо закаснување :)
Иначе фала SkyDriver

Бесплатно е онака се занимавам,иначе сега ќе учам HTML со големо закаснување :)
Иначе фала SkyDriver

Нема проблем друже, за тоа сме тука :).
Иначе HTML ти е основен доколку се занимаваш со веб, а и воедно е лесен за учење, такада нема да имаш проблеми околу совладувањето на HTML. :)

Фала дечки .. еве пробувам да правам страна .. и ми треба полл . фала :helou:

За температура на сајт погледај овде:

http://www.myforecast.com

Иди најдолу на сајтот имаш Weather on your site , од таму продолжува со регистрација.

За временската прогноза за македонија имаш и на овој сајт - http://next-em.com.mk/products.php

Имплементацијата за временскатап рогноза е веке проверена и супер точна - за курсна листа може да се искористи од НБРМ, но псоред мене знае да биде малце нестабилно од време на време но затоа пак е најточно :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom