Дали Груевски и Иванов се против Македонија?

• Креатор на темата Креатор на темата yin yang
  • Време на започнување Време на започнување
a be zosto nie obicnive brixikurevci..licitirame so ovoj onoj koj ke promeni...fino lepo...pregovorive letovo ke se intenziviraat.
nadpartiski se sobirame, ako treba i agresivno malku pred parlament, prethodno se ograduvame od politicki partii t.e partiski simboli nema na sobirot moze i da odime i pred dveve politicki patii pred nivnive sedista...malce strav vo koski da im stavime. mislam ke ima efekt da se kanaliziraat ``pregovorite `` podobro togas.

pod ``pregovori`` podrazbiram cista kurtoazija bez zavrsnica...ama pred ova si rascistuvame kako narod koj go ebe nato i eu vlezovi....

Ајдеее дајте и нов тек на изјавава,па мајка му стара ваљда знаете да прочитате што е напишано и за што се работи ?

Епа ајде де дообјасни - каде се користи ФИРОМ и каде ќе биде заменето со новото име? Во ООН, во ФИФА, во УЕФА, во ЕУ, во WTO, во ММФ......

a be zosto nie obicnive brixikurevci..licitirame so ovoj onoj koj ke promeni...fino lepo...pregovorive letovo ke se intenziviraat.
nadpartiski se sobirame, ako treba i agresivno malku pred parlament, prethodno se ograduvame od politicki partii t.e partiski simboli nema na sobirot moze i da odime i pred dveve politicki patii pred nivnive sedista...malce strav vo koski da im stavime. mislam ke ima efekt da se kanaliziraat ``pregovorite `` podobro togas.

pod ``pregovori`` podrazbiram cista kurtoazija bez zavrsnica...ama pred ova si rascistuvame kako narod koj go ebe nato i eu vlezovi....

Целосно се согласувам.

Епа ајде де дообјасни - каде се користи ФИРОМ и каде ќе биде заменето со новото име? Во ООН, во ФИФА, во УЕФА, во ЕУ, во WTO, во ММФ......

Целосно се согласувам.

Убаво ти стои дека се работи за промена на референцата што значи дека секаде каде што сме бјрм би било она што е понудено во изјавата,а кој не признал под Македонија со останува....

А така ,планирај ме ,само немој ко ќе дојдам да ми се оправдаш дека си на риба ко другарти е....е :tv:

Сигурен си дека сакаш линк? Ако ти дадам линк да не се :jaj: .Оти стварно немаш појма од кого е искористена оваа изјава на Заев за во тој временски период да се плукне на СДСМ:tv:

Дај ми линк, баш сакам да видам програма на СДСМ.

Дај ми линк, баш сакам да видам програма на СДСМ.

Ќе се вртиме во круг,ако биле против менување на устав имаш доказ,побара линк,ако ти се даде линк,побара програма ,ако и програма ти се даде ќе побараш нешто на дело итн...
Најдоблесно е ,го мразам СДСМ сум симпатизер на ВМРО ДПМНЕ и си го фураш филмот или пак обратното за онаа другата страна
Во Македонија ни фали само свој став,своја мисла без партиски чекања на пресови и тек тогаш ќе не биде како држава :)
:pos2::pos2: Ајде јасно е се ,биди ми поздравен :smir:

Промена на референца со име е исто така мамка.

Референца е привремено име на држава, а замена на референца со име е трајно решение, мада секоја држава на референдум може да изврши промена на име во било кое време.

Замена на референца со Република Северна Македонија чепка во идентитетот на Македонецот.

Референца е привремено име на држава, а замена на референца со име е трајно решение, мада секоја држава на референдум може да изврши промена на име во било кое време.

Замена на референца со Република Северна Македонија чепка во идентитетот на Македонецот.

Ух пенал! Уште ова и јас сум оут...... Сега што си? БЈР Македонец или само Македонец?

Референца е привремено име.
Нема привремен идентитет.
Сега под референцата стои македонски.
Прашање е дали под Република Северна Македонија може да стои македонски или со помош на демократските западни сили повторно Македонија ќе се изигра и еден убав сончен ден народот ќе биде северомакедонски.
Автогол.

Dali ako pred imenkata kur ja dodades pridavkata golem ke go smenis identitetot na imenkata ili ako ja dodades pridavkata mal ke go smenis identitetot na kurot.

zaradi politicka korektnost t.e. polova da dodadam dali pred imenkata picka pridavkata tesna ja ponistuva imenkata

Dali ako pred imenkata kur ja dodades pridavkata golem ke go smenis identitetot na imenkata ili ako ja dodades pridavkata mal ke go smenis identitetot na kurot.

zaradi politicka korektnost t.e. polova da dodadam dali pred imenkata picka pridavkata tesna ja ponistuva imenkata

Премногу вулгарно... Ја спореди Македонија со полов орган :pos2:

Можеше да напишеш:

Dali ako pred imenkata most ja dodades pridavkata golem ke go smenis identitetot na imenkata ili ako ja dodades pridavkata mal ke go smenis identitetot na mostot.

zaradi politicka korektnost t.e. polova da dodadam dali pred imenkata reka pridavkata tesna ja ponistuva imenkata

:pos2:

Премногу вулгарно... Ја спореди Македонија со полов орган :pos2:

Можеше да напишеш:

Dali ako pred imenkata most ja dodades pridavkata golem ke go smenis identitetot na imenkata ili ako ja dodades pridavkata mal ke go smenis identitetot na mostot.

zaradi politicka korektnost t.e. polova da dodadam dali pred imenkata reka pridavkata tesna ja ponistuva imenkata

:pos2:

nekogas covek mora da bide prost za da najednostavno t.e. najprosto se dolovi sustinata

Значи решен проблем - компромисно решение - Голема Македонија, или ако така е превулгарно Мала Македонија, или во најлош случај Тесна Македонија. Нели придавката не ја менува именката....

Кога веќе “се забегува“ јас сакам да се викаме нешто како: Зелена Македонија или Весела Македонија ....:back:

Што да правам.. се јави хипикот во мене :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom