Дали досега сте биле во тепачка??

• Креатор на темата Креатор на темата The_Grim
  • Време на започнување Време на започнување

The_Grim

Acid Nightmare
Член од
22 ноември 2005
Мислења
1.501
Поени од реакции
24
Temava ja otvoram za da otvoreno si gi kazete vasite momenti koga ste izbuvnale i kako ste se cuvtsvuvale vo momentot, i sto mislite ustvari za tepackite kako pojava???....ja da si kazam iskreno dosega sum bil vo edna tepacka i po nikoj ne udriv...ednostavno mi e zal nekogo da udaram taka kako sto sakam...mislam deka e poradi toa sto imam silen udar pa bi mozel da si napravam problemi....:)))

ДА..
Ми имаат ѕвекнато неколку бокса..

сум бил во многу групни брканици што требало да станат тепачки...иначе само еднаш фативме еден шупак и го згазифме од мавање.

Mesaja напиша:
ДА..
Ми имаат ѕвекнато неколку бокса..

I kakvo e cuvtsvoto da bides ѕвекнат??? ja da si priznaam deka dosega niti sum mavnal nekoj niti me imaat mavnato...taka da ne znam...:))) jas sum si miren covek...

The_Grim напиша:
I kakvo e cuvtsvoto da bides ѕвекнат??? ja da si priznaam deka dosega niti sum mavnal nekoj niti me imaat mavnato...taka da ne znam...:))) jas sum si miren covek...

Епа.....ме имаат повеќето у фаца мавнато...
Онака е...ти се превртуе глаата...па глеаш пред тебе 10 души наместо еден...

samo ednas kako pomal potocno sredno bev koga eden skolski me pogodi na edna tema za koja ne sakam da zboruvam i samo se skavam deka naednas izbuvnav i ne mozev da se kontroliram sto pravam i znam deka ako bese na drugo mesto a ne vo skolskata ucilnica ke bese mnogu loso i ne znam sto ke se slucese, taka zavrsiv samo kaj direktorkata i so opomena i otogas izbegnuvam sekakvi situacii od koi moze da proizleze nekoj fizicki incident.

Избувнувам, темпераментна сум, удри па мисли (ахахаааааа).
У најсвежо сеќавање ми е тепачката со фаровите на еден Форд :pos:.
Иначе поради гореспоменатиот карактер запаѓам во масофни тепачки...

e u redu e.....devojce u tepacki a??...masala masala...:)))

ДА, се тепафме еднаш со цела фамилија, најстариот му ја скришив раката, го рогаф по фаца, на син му му ја пукнаф аркадата, на другиот со тенџере го мавав, ова е на кратко :) иначе ако седнам да опишувам ќе фати две страни...

Ednas sum ja imal taa sreka u zivotov da se tepam.Bese toa u osmo odd se stepav so edn druga.Se ubivme od mavanje krv ni tecese na kraj se umorivme otidovme doma a posle vecerta se smirivme i otidovme u kino na premiera na streetfighter :) ironicno neli ....iako sum bil vo mnogu situacii pred tepacka vesto gi izbegnav zasto ednostavno decki toa e umorno.A stvarno mrzam da se zamaram!

Goddess of Chaos напиша:
Нејќеш да видиш како изглеа девојче у тепачка со машки...се крши филмот :pos:

Ќе вииме бе....:star:

ДА
100 пати...
цел живот ме зезаат дека сум требала машко да бидам :icon_lol::icon_lol:

eden na eden...ke izlezam nekako na kraj.
ama mene koa me tepaat se zberaat 10-ina dusi a ti odi mavaj ako mozes...
ili pak obezbeduvanje na kafic me mava ako sum ja preteral(ednas mi se ima samo sluceno i ne vi preporacuvam na drugite):pos::pos:
A se tepam najcesto so onie sto nemaat nekoj grb da gi brani ili pak ako nekoj epten ja precekori granicata...
a inace cesto se tepam samo u posledno vreme nesto sum za'rgal...:pos:

auu epa ednas sedime nie i doagja edna tipa i se fura neso i ja i vikam
-ARE YOU TALKNIG TO ME?!
i taa neso da i tuka stanuem i tap glaata od plocki i ja maam i ja butkam na zemja i tuka ja rashutiruem ovo ono leva noga,desna noga pa leva-desna pa naogjam po ulica neso i toa frlam u nea ja fakjam drugarka mi i nea ja dzitkam vrz taa,pa ja krevam i tap tuka odma shamarce i daam,pa ja razboksiruem i posle go vadam pistolot...
inace ne ne sum po tepanjeto bas,bas :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom