Фан клуб: Плачковица

• Креатор на темата Креатор на темата OrrCee
  • Време на започнување Време на започнување
Сме тепале и првото коло против Саса со резултат од 0-1, со Мак. Млин тепавме 6-1. Моментално сме први на табелата заедно со Тиверија и Младост, ама ние имаме најдобра гол разлика. :)
денеска загубивте од рудар 1-0 и сега рудар е прв.

собираме податоци од сите клубови за да ги има на новата Football Manager 2010, па ако сакате да ја има и вашата Плачковица, треба да доставите список на играчи со датум на раѓање и позиција на секој играч (пример: DC, WBL, MC, AMR, ST...)

ако сте заинтересирани, пратете ми ги информациите на приватна порака или едноставно ставете ги на форумот за македонскиот FM 2010: http://macedonianfootball.com/smf/index.php?board=17.0

Денеска требаше да играме против Злетово но мислам дека ја земавме службено 3-0...:toe:

Денеска требаше да играме против Злетово но мислам дека ја земавме службено 3-0...:toe:
Да, службено ја земавме. Сега сме трето место со 9 бода, пред нас се Рудар со 10 бодови, а први се Тиверија со 12 бодови. :)

Во Недела во 15:00 часот ќе играме против Зрновка во Зрновци, значи ќе бидеме гости. Инаку Зрновка се наоѓа на 5 позиција. :)

Ја една фотка од новите мајци на Лебари... :smir:

5414_100939639563_100936429563_1953538_982744_n.jpg

Хах.. каква таква победа честитки за победата...:vozbud:

pobeda na plackovica 0-1

ina4e pobedata ja donese sudijata vo 87min.dosudi nepostoe4ki penal
важно 3те бода се на плачковица...Утре играме со осогово тоа ке биде добра утакмица

Среда 15:00 часот Плачковица-Осогово

Ајде со Осогово очекувам победа најамлку 2 гола слаби се оваа година мислам..:baeh:

Ајде со Осогово очекувам победа најамлку 2 гола слаби се оваа година мислам..:baeh:

аааа бојлеро...радувај се на бод...ногу се јаки бре дете....а потписот ти е ногу јак

аааа бојлеро...радувај се на бод...ногу се јаки бре дете....а потписот ти е ногу јак
Не се јаки толку оваа сезона, иначе јас нема да можам да ги гледам на школо сум, ама мош ќе избегам од некој час па ќе идам да ги гледам. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom