Прашања и одговори

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Ako gi ima nekoj resenijata od investicii pette zadaci da mi gi preprate, itno mi trebat :/ Fala

Завршив средно образование Гимназија, потребна ми е преведена диплома на Француски јазик. Знае ли некој на кој начин може да ја преведам и каде да се обратам ?

Завршив средно образование Гимназија, потребна ми е преведена диплома на Француски јазик. Знае ли некој на кој начин може да ја преведам и каде да се обратам ?
http://www.justice.gov.mk/sudskipreveduvaci/

Тука имаш список од судски преведувачи. Ќе требе и апостил да ти стават на неа. :-)

Дали може некој што завршил правен факултет да ми каже дали има работа,парички ? :)
(не сакам одговори од типот:па ако си добар ке имаш...:tapp:
Конктетно ве молам :)

Дали може некој што завршил правен факултет да ми каже дали има работа,парички ? :) (не сакам одговори од типот:па ако си добар ке имаш...:tapp: Конктетно ве молам :)
Бегај од правен ко ѓавол од темјан!

Дали може некој што завршил правен факултет да ми каже дали има работа,парички ? :) (не сакам одговори од типот:па ако си добар ке имаш...:tapp: Конктетно ве молам :)

има ли некој 4 та год гимазија ми требит или економски за полагање 2 лекции ми требаат да ми напише во приватна порака фала од напред или на интернет кај да најдам

Знае ли некој како би можел да видам на кои факултети на УКИМ може да се студира вонредно?
Ми спомнуваа некаква табела имало, ама не можам да најдам.

Ми треба краток монолог за утре. Може ли некој да ми напише?

Ми треба некој што знае математика :)
4 год сум ми треба некој да ми реши 9 задачи ги имам задачите само да ми ги реши нека ми прати ПМ ќе се договориме :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom