Прашања и одговори

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Сем на југодрво по 0,75, каде на друго место е ефтино принтањето?

Da ne znae nekoj kako odi isprasuvanjeto na ustavno pravo kaj Marika/Deniz i od kolku prasanja se sostoi

Дали од кога ќе паднеш во приватна квота во наредната студиска година можеш да се префрлиш пак во државна квота?? Ми имаат кажувано демек ако имаш просек над 8,5 и положено 80% од успитите дека можеш ... Дали е вистина ова? Конкретно за градежен факултет прашувам??

Некој што одел во читалната во библиотеката Браќа Миладиновци кај Градежен да ми каже дали можам лаптоп да си носам со мене и дали има каде да вклучам полнач таму.

Jas ne sum zadovolna od odnesuvanjeto na nekoi od moderatorite na forumot. Zoshto ne reagiraat na teshki navredi upateni od mashki clenovi do zenski clenovi ?

Jas ne sum zadovolna od odnesuvanjeto na nekoi od moderatorite na forumot. Zoshto ne reagiraat na teshki navredi upateni od mashki clenovi do zenski clenovi ?
I ushte edno prashanje: Kaj kogo moze da se prijavi seksisticko odnesuvanje na moderatori na forumov(mene mi izbrishaa post tvrdejki deka bilo zabegano od temata,no ne beshe i mi editiraa postovi zatoa shto imale mnogu emotikoni,a mashki clenovi imaat cel kup postovi so zabeguvanje od temata i postovi so povekje emotikoni od moite,a nivnite postovi ne se ni editirani , ni izbrishani od moderatorite na forumot) ?

I ushte edno prashanje: Kaj kogo moze da se prijavi seksisticko odnesuvanje na moderatori na forumov(mene mi izbrishaa post tvrdejki deka bilo zabegano od temata,no ne beshe i mi editiraa postovi zatoa shto imale mnogu emotikoni,a mashki clenovi imaat cel kup postovi so zabeguvanje od temata i postovi so povekje emotikoni od moite,a nivnite postovi ne se ni editirani , ni izbrishani od moderatorite na forumot) ?

во америка

Хелп!
Ми треба професор по калкулус (мат), електротехника и физика! Предлози?

Дали си ја земаа студенката нејзините од Загреб.

Дали има некој уште да е активен студент на факултетот за земјоделски науки и храна- Скопје ми треба помош. Поздрав

Дали можам да се запишам на Кирил и Методиј и понатака да се префрлам во странство на некој факултет?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom