Новиот симбол на СДСбјрм - ПЛАГИЈАТ!

• Креатор на темата Креатор на темата VOLK2234
  • Време на започнување Време на започнување
Шо ти се вика трансформација...фрлија чекан и срп, и почнаа да берат ружи, рози, каранфили, петунии... :)

Тоа ти е...Раднички партии со гласачи радници кои се под стечај, баш поради цвеќиња.

Ова работничкиве партии ко во комунизам да застанале, од толку стиснати тупаници страв ме фаќа!

Иначе стиснатата тупаница не е лого на европските социјалдемократи

PES_logo.svg

Абре каков Комунизам, какви црни камења, не злоупотребувајте термин ради ваше незнаење.. Срамота...

Работничка партија, ова нашиве социјалдемократи не се....во никаков случај...
Тоа ружата поарна им беше...

Само за ваша информација, симболот
otpor.jpg
е на српски Отпор на чело со Вукашин Петровиќ.
Потоа истава тупаница стана лого во Украина, па во Холандија и нормално сега и во Македонија. Чим некој тура тупаница мора да има причина за тоа.

fist.png

fist.gif

2007-04-25_112207_Otpor.jpg

Otpor-img05.jpg

otpor72dpi.png

black-power.jpg

Bob_Marley_Africa_Unite_I.jpg

Power to the people, People to the power. The black fist reprezents the black people uprising to the sun. Resistance, they said. We are from flesh and bones just like everybody.

Malcom X

otpor.jpg
Потоа истава тупаница стана лого во Украина, па во Холандија и нормално сега и во Македонија. Чим некој тура тупаница мора да има причина за тоа.

Да, да секако. Иста глупост у различно пакување. Ај да кажам сега дека таа слика што ја имаш е омотот на првиот албум на скопската група Фист со носечка песна Кој го уби Ченто? :)

Дури и Мирко Попов ја користи тупаницава на едно негово цд

Е добро де сеа ќе се ситничариме за се што прават партииве. Си одбрале си одбрале тоа е нивно ако треба ќе си го сменат ама ние правиме огромна бука од неважни работи додека за тие што треба да правиме ништо.

Тоа е поентата Точкест, Тупаницата е универзален знак кој ја користат многу партии, здружениа, љубители на опојни средства :tv: и слично. Од тука може темава да се затвори.

otpor.jpg

Сепак логото е троа постаро...т.е. Малколм Х и Black Power :wink:

Edit: Точкест ме претркал :)

А да не се правите малку луди? не се работи за тупаницата туку за дизајнот. Како наместо вистинското кока кола лого да ставите
http://www.library.unt.edu/govinfo/assets/images/enjoycoke.gif

Ако СДСМ немаат права за ова, можат дури и на суд да одат (интернационален-независен, не ко нашите). Или ќе го решат тоа со братските с-дем партии...

За жалење се бе и на предвремените крадеа тоа со бананите сега ова бог да лува

Сепак логото е троа постаро...т.е. Малколм Х и Black Power :wink:

Edit: Точкест ме претркал :)

Едитирај го уште еднаш, поентата е дека тупаница секој може да користи а притоа да не биде обвинет за плагијат

Брза кучка слепи кучиња раѓа

тоа би требало да биде логото на дпбне :tv:

Едитирај го уште еднаш, поентата е дека тупаница секој може да користи а притоа да не биде обвинет за плагијат

Точно. Тупаницата е универзален симбол. Ама тупаниците на Холанѓаните и на СДСМ да не се мааааалку преслични?

Точно. Тупаницата е универзален симбол. Ама тупаниците на Холанѓаните и на СДСМ да не се мааааалку преслични?

Што значи дека темава може да ја отвориме кога ќе дојде до тужба од страна на Холанѓаните. :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom