Неделникот на Геро ја започна анти-Македонската кампања

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.640
Поени од реакции
27.598
Бомбастичен наслов кој предизвикува сомнеж за автентичноста на Кокино. Не е важен текстот, јас никогаш не сум ни планирал да го читам, насловот е тоа што повеќето ќе го видат. Поготово во пренагласените исфорсирани реклами, што за еден неделник кој сега почнува е скоро невозможно да ги има, освен ако не е добро исфинансиран од некои елементи кои не и сакаат добро на Македонија....

Овие продадени „новинари“, секогаш ги повикуваат оние извори кои највеќе им одговараат и за обсерваторијата која е НАСА ја смести меѓу најзначаните 5 во светот, за нив сега важат други правила. Значи за нив секогаш важат правилата со кои се омаловажува Македонија и све што е Македонско.

Мене како Македонец, ми се згадува од таа игра на овие проституки и тука јавно и одговорно барам овие личности да не ми ја трујат околината. Ако надлежните не превземат нешто, тогаш ќе бидам принуден јас сам да превземам. Што е најтажно, овие се тие кои не трујат дека биле против говор на омраза, а самите го шират (шират омраза кон самите себеси) и провоцираат (ако ми падне Геро до рака нема да можам да се воздржам, а да не го акнам).

Одговорноста ја барам не само од нив, туку и од медиумите преку кои идеше рекламната кампања и од маркетинг агенцијата која таа кампања ја осмислила. Ова нека биде еден предвесник и предупредување на владата, да не дозволува вакви анти-Македонски пропаганди се шират во држата која го носи името Македонија. Вакви одроди и мрсули на Македонија не и требаат и не само што никој нема да осети дека ги нема туку и Македонија почисто ќе дише без нив.

bas me interesira tirazot na ovoj smrdliv nedelnik ?

Вакви гадотии можат и да се очекуваат од човек како Геро! Само Еднооки се лек за него.

П.С.
Има тука на форумот едно момче кое работи со него, баш ме интересира што тој мисли за Кокино.

Вакви гадотии можат и да се очекуваат од човек како Геро! Само Еднооки се лек за него.

П.С.
Има тука на форумот едно момче кое работи со него, баш ме интересира што тој мисли за Кокино.
ostavi go toa mlado momce..nema vrska so urednickata politika na nedelnikot ...neka si pisuva

А каков е насловот?

П.С.

Кој е тој ме интересират?

Не е важно колкав тираж имаат, роварат професионално. Ги има во сите медиуми со тој бомбастичен наслов. Тоа е и целта, што е можно повеќе луѓе да го слушнат, додека внатре и не верувам дека има нешто со што би го покрепиле тоа. И тоа внатре ќе им биде како „доказ“ дека „не мислеле лошо“.

Но црвот е пуштен. Тоа е повеќе отколку успешна пропагнда која се шири меѓу обичниот граѓанин и припремање на терен за некои понатамошни активности. Како на пример помал отпор за промена на идентитетот. Ако Кокино е нешто со што треба да се гордееме како Македонци, тие тоа го маргинализираат. Све што е за гордост тие исмејуваат или маргинализираат. За да обичниот народ нема зошто да се буни така обезличен.

Предавници !!!!!!!!!
Кодоши !!!!!!!!
Продадени души !!!!!!!!!

Ама ако не тие што треба, тогаш народот ќе им пресуди....

Си има лек за вакви,иаку методот кој би го употребил јас би бил екстремен,сепак е ефикасен,се знае,јуршна трупа.Како и да е Геро сепак ке остане поекстремен од мене,бидејќи негира еден цел народ со години.

Си има лек за вакви,иаку методот кој би го употребил јас би бил екстремен,сепак е ефикасен,се знае,јуршна трупа.Како и да е Геро сепак ке остане поекстремен од мене,бидејќи негира еден цел народ со години.

За Геро ли ти треба јуришна трупа, малце го преценуваш :tv:

Значи

NASA СЕ ИДИОТИ

ГИРО Е ЦАР!

:pos2::pos2::pos2:

Уште пострашно е што некому еднооки му се појдовна основа во завземањето ставови и гледишта врз политичките и општествените случувања во државава.
Али и тоа е Македонија :toe:

Листа треба...која ќе се ажурира на секој месец....во која ќе се менуваат приоритетите, зависно од предавството ....и таа листа да се објвува во сите медиуми...и требаат извршители кои ќе им пресудуваат на првите 5 од листата секој месец.... за 5-6 месеци ќе се замисли некој пред да го даде газот под кирија.

Листа треба...која ќе се ажурира на секој месец....во која ќе се менуваат приоритетите, зависно од предавството ....и таа листа да се објвува во сите медиуми...и требаат извршители кои ќе им пресудуваат на првите 5 од листата секој месец.... за 5-6 месеци ќе се замисли некој пред да го даде газот под кирија.
Еве јас тебе те предлагам за извршител.

Прифаќаш ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom