Divider
Seraphim
На темата сме, ма. Јас и весна се обидуваме лично искуство да им пренесеме, дека ете не е крај на сфет ако некој идиотски се испонаша како ја тогаш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Срамежливи сме ние бе. Потребно ни е време да се опуштиме, да видиме на шо сме со вас. Пуштањето е лесно. Забавно е и непредвидливо. Тешко е пријдувањето. Кој на кого да му пријде. Би му пришла на дечко само ако многу ме привлекува и ако сум гадно заинтересирана за него. Инаку не.Alek_rjk напиша:aj be za koj k.. mene ne mi se desilo ova....ustavi samo ednas, so i togas ja osidov (ja prodonesov ali ona me smuva)
neam sreka jbg
zasto taka?ja ic ne sum sramezliva imam hrabrost da go napraam prviot cekor i go imam napraenoThe`bItCh напиша:Срамежливи сме ние бе. Потребно ни е време да се опуштиме, да видиме на шо сме со вас. Пуштањето е лесно. Забавно е и непредвидливо. Тешко е пријдувањето. Кој на кого да му пријде. Би му пришла на дечко само ако многу ме привлекува и ако сум гадно заинтересирана за него. Инаку не.![]()
ne e sramota maskoto da dobie korpa od devojkata no vistinski uzas za edna devojka e taa da dobie korpa od maskoto
Срамежливи сме ние бе. Потребно ни е време да се опуштиме, да видиме на шо сме со вас. Пуштањето е лесно. Забавно е и непредвидливо. Тешко е пријдувањето. Кој на кого да му пријде. Би му пришла на дечко само ако многу ме привлекува и ако сум гадно заинтересирана за него. Инаку не.![]()
Со воа кој на кого да му пријде.......:nerv:
Абе ај глупости ќе го чекаш него, кога можеш и ти!Mене ме мрзи да чекам, а башка шо ми е глупо и нелогично ако веќе ми се свиѓа типот не гледам зошто ja не би "потегнала" прва.