Атина-ново бојно поле

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
со колку само бош муабети некои (како Анастазија и Зевсус) ги разводнуваат темиве у пм .... модератори ве молам да реагирате и да ги бришете нивните срања кој колку бил лош итн....

Он топик:

The Muslim Union of Greece says that during police checks at a Syrian-owned coffee shop, an officer took a customer’s Koran, tore it up, threw it on the floor and stomped on it. Police have launched an investigation.

protest.JPG

http://www.dawn.com/wps/wcm/connect...protesting-alleged-destruction-of-koran-sf-03

Greek rights activist Thanassis Kourkoulas, one of the protest organizers, said the marches were intended to show immigrants "have a voice." He said, "What happened is a great insult to every Muslim, every immigrant and every Greek who respects democracy."

http://www.foxnews.com/story/0,2933,521213,00.html

според мене ова се повеќе и повеќе ќе се случува ...
некој им се намерка на гејциве :tv:

Звер офицерот :vozbud:

Ke razberi koga ke bide kasno.
Веќе е касно бе пријателе.Што треба да се случи уште.И нема да разбере оти ти едно и кажуваш таа ти зборува за економијата како муслиманите ќе ни ја развијале ко во Грција Турците да ја створија економијата па сега имаат право се да рушат пред себе.Јас не реков дека ги сакам грците, чувај боже.Но треба некои работи да научиме од нив.На пример како се чува држава.

Ke razberi koga ke bide kasno.
А и уште нешто.За да видиш какви сме влези во темата за Афганистанците кои барале азил кај нас и види какви постови праќаме и вратисе на оваа тема пак.Сета наша шароликост ќе ја видиш и нема да препознаеш дека едни исти луѓе можат да се сменат толку.На жалост такви сме ние.

Веќе е касно бе пријателе.Што треба да се случи уште.И нема да разбере оти ти едно и кажуваш таа ти зборува за економијата како муслиманите ќе ни ја развијале ко во Грција Турците да ја створија економијата па сега имаат право се да рушат пред себе.Јас не реков дека ги сакам грците, чувај боже.Но треба некои работи да научиме од нив.На пример како се чува држава.
Se razbira. Rabotata e sto nemat nisto da dobijat vo grcija ama ova daq se slucilo kaj nas posle nekolku sati bi dobile toa i uste poveke zosto samo da ima mir i sozivot. Eve sam gledash kako razmisluvat lugjevo na temive.
Da me izvinete ama grcija e sve toa nie sto trebavme da bideme, so golema izgradena nacionalna svest i so zakon ako sakash da bidesh sve osven makedonec vratata e otvorena i pravec tamu.

Se razbira. Rabotata e sto nemat nisto da dobijat vo grcija ama ova daq se slucilo kaj nas posle nekolku sati bi dobile toa i uste poveke zosto samo da ima mir i sozivot. Eve sam gledash kako razmisluvat lugjevo na temive.
Da me izvinete ama grcija e sve toa nie sto trebavme da bideme, so golema izgradena nacionalna svest i so zakon ako sakash da bidesh sve osven makedonec vratata e otvorena i pravec tamu.

Слободно биди си бе ко Грција, само да те потсетам дека Грција е поим кој се состои од албанци македонци турци и африканско-сахарски избеглици. Така да...треба да увезуваме африканци :)

assets_LARGE_t_420_3799105_type11104.jpg

АТИНА ИСПЛАШЕНА- од БУНТ кој може да избувне секој момент.
На плоштадот Омониа- во Атина навечер имало се почести напади од страна на емигрантите од Авганистан, Пакистан, Сомалија, Судан и др.
Бараат од полицаецот кој го искинал Коранот да се извини или да добие отказ од работа и да биде казнет со затворска казна, се со цел да се смират емигрантите.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&tag=8777&pubid=3834816

Гејците околу уништувањето на Коранот, се оправдуваат со видеово, имено велат, ако турците имаат вакво непочитување кон Исус Христос, како може да бараат од нас да им ја почитуваме нивната религија......

Αυτο ειναι ενα Τουρκικο σποτακι για τον τουρισμο στο οποιο χορευτες ποδοπατουν το προσωπο του Ιησου. Και μετα εχουν την απαιτηση να σεβομαστε την θρησκεια τους! Βρε δεν γαμιεστε!

и ова видео Πώς βλέπει το Al-Jazeera τους μουσουλμάνους της Αθήνας

za da razbere treba da zivee vo RM pa da gi pocuvstvuva tie raboti,a ne samo da soli pamet oddaleku.

Кај ми е сонцето?
Јас не знам како е во Македонија, и тоа што викаш... Трета генерација еве како неаме контакт со никој наш таму, практично одвај и зборувам Македонски.
Копач еден, моите се таму, сестрите ми се таму, дечко ми е таму, еден куп другари и другарки... Ја сакам Македонија и и посакувам се најдобро. Затоа ми е драго за немирите во Грција. Тоа е можност за нас да покажеме дека имаме работа со една нетолерантна, ограничена нација која е против се што не е грчко. Колку повеќе светот го гледа грчккиот фашизам, толку подобро за нас.
Ама неее, ајде, ќе тепаме муслимани, заедно со браќата Грци. Сега ќе излезе од негде и тој Вуна ќе организира марш за поддршка...

Таква сум си јас... Лоша:)

:wub: така биди лоша

Слободно биди си бе ко Грција, само да те потсетам дека Грција е поим кој се состои од албанци македонци турци и африканско-сахарски избеглици. Така да...треба да увезуваме африканци :)

ТОЧНО АПСОЛУТНО......

ТМРО треба малце да правиш разлика мислам МИТ е кога 20% од популацијата е ретардирана и мисли дека е вистина....таков МИТ Е ДЕКА МУСЛИМАНИТЕ СЕ ТЕРОРИСТИ-тоа е лага...Т.Е МИТ

некој необразовани манипулираат со лугето и се богатат...тероризмот е општествена појава не религиозна...за мене нема разлика од христијанин и муслимани...важно е човек да е..буквално а тие вахабисти екстремисти се испрани мозоци.

ако турци роми македонци албанци протестираат и БАРААТ ЧОВЕЧНОСТ..

тогаш педерите(нелуге-грци не постојат):toe:

Кај ми е сонцето?
Јас не знам како е во Македонија, и тоа што викаш... Трета генерација еве како неаме контакт со никој наш таму, практично одвај и зборувам Македонски.
Копач еден, моите се таму, сестрите ми се таму, дечко ми е таму, еден куп другари и другарки... Ја сакам Македонија и и посакувам се најдобро. Затоа ми е драго за немирите во Грција. Тоа е можност за нас да покажеме дека имаме работа со една нетолерантна, ограничена нација која е против се што не е грчко. Колку повеќе светот го гледа грчккиот фашизам, толку подобро за нас.
Ама неее, ајде, ќе тепаме муслимани, заедно со браќата Грци. Сега ќе излезе од негде и тој Вуна ќе организира марш за поддршка...
gusko edna(koga veke sakas na toj nacin da se oslovuvame),(da ne gi navredam samo guskite),AKO SI TOLKU MAKEDONKA I AKO TOLKU JA SAKAS RM,STO MAJKA BARAS VO LION?da ne dojdes posle da rabotis vo RM?idi be tamu prodavaj patriotizam na nekoj drug,a ne na mene.takvi lazni patrioti gi ima na sekoj cekor,i RM najveke strada od takvite kako tebe.
edno e dali gejcite se vo pravo ili ne,a sosema e drugo dali nie treba da ja iskoristime ovaa nivna sostojba da dobieme poeni.nemame nie problem samo so niv,2001 nemavme problem so niv :tapp:.

кој тепа муслимани ?
шо наметнуеш невистини ...
ти поима немаш шо се дешава у Македонија ... само незнам шо мрчиш наоколу ...

aleks67;2561069[FONT=Arial Black напиша:
]gusko edna[/FONT](koga veke sakas na toj nacin da se oslovuvame),(da ne gi navredam samo guskite),AKO SI TOLKU MAKEDONKA I AKO TOLKU JA SAKAS RM,STO MAJKA BARAS VO LION?da ne dojdes posle da rabotis vo RM?idi be tamu prodavaj patriotizam na nekoj drug,a ne na mene.takvi lazni patrioti gi ima na sekoj cekor,i RM najveke strada od takvite kako tebe.
edno e dali gejcite se vo pravo ili ne,a sosema e drugo dali nie treba da ja iskoristime ovaa nivna sostojba da dobieme poeni.nemame nie problem samo so niv,2001 nemavme problem so niv :tapp:.

НАВРЕДА!!!!!!

гуска е НАВРЕДА копач ПРОФЕСИЈА

:wub: така биди лоша

ТОЧНО АПСОЛУТНО......

ТМРО треба малце да правиш разлика мислам МИТ е кога 20% од популацијата е ретардирана и мисли дека е вистина....таков МИТ Е ДЕКА МУСЛИМАНИТЕ СЕ ТЕРОРИСТИ-тоа е лага...Т.Е МИТ

некој необразовани манипулираат со лугето и се богатат...тероризмот е општествена појава не религиозна...за мене нема разлика од христијанин и муслимани...важно е човек да е..буквално а тие вахабисти екстремисти се испрани мозоци.

ако турци роми македонци албанци протестираат и БАРААТ ЧОВЕЧНОСТ..

тогаш педерите(нелуге-грци не постојат):toe:
se soglasuvam so tvojot post,samo da znaes deka e mit i deka muslimanite se cvekinja,seti se na 2001,toa bea muslimani koi skvernavea hristijanski verski objekti.ima mnogu razlika od musliman do musliman.turcite bile pet veka tuka i ne skvrnavele hristijanski verski objekti.

Бугарката-македонски патриот кој живее во Лион продава патриотизам,не е по мој вкус ама на конкретната тема мислам дека е малце во право.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom