Трегери?

• Креатор на темата Креатор на темата Stre3T Danc@
  • Време на започнување Време на започнување

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Сите знаеме како изгледаат. Носите ли сеуште трегери и дали воопшто некогаш сте носеле? Колку се old school/модерни тие денес?
Јас имам еден пар црни а купувајќи нови шорцеви трегерите одеа заедно со нив, такада очигледно сеуште се тренди :) Не ги носам преку рамената, само спуштени надолу бидејќи така подобро ми стојат,незнам:)
Што мислите вие за нив?

Носев ко помал,сеа не:uvo:

неам носено и тие надоле шо ги носат ептен ебиветарски ми седат =) али тоа е као некој моден додаток на денешницава =) а тие шо ги носат нагоре се 99% скинери кои се у тој филм =)

Немам носено,а и не сум во план.
Премногу некако глупаво ми стојат, па посебно на тесни фармерки..
а општо не ни ми се свиѓаат...
подобро без нив

2qcnlvs.jpg

моето машко треба вакви трегери да носи. иначе не го тркалам... :pipi:

Не сум носел, а и немам намера да носам во блиска/далечна иднина. :)

А трегери се уствари аски???

Јас мислам следната тема што ќе ја отвориш да ти се вика : Циркони на копчињата од фармерките. :pipi:

Не носам трегери.
Купив лани, мислам, едни за роденден, ама многу сељачки ми стоеја, па ги забаталив негде.

Јас мислам следната тема што ќе ја отвориш да ти се вика : Циркони на копчињата од фармерките. :pipi:

Не носам трегери.
Купив лани, мислам, едни за роденден, ама многу сељачки ми стоеја, па ги забаталив негде.

ПараноиК ако не ти се свиѓа ич не коментирај :pipi: Ако ти се допаѓа таква тема отвори зошто јас нема :smir:

nikogas ne sum nosela nitu pak planiram da nosam

Имам носено како помалечка, но сега и не баш :pipi:

Беа едни времиња кога се носеа трегери но сега мислам ќе бидат за трен тренд :)

Не сум носел, и не би носел.
Некако премногу Skinhead стил ми е.:)
Не велам дека е лош Скинхед стилот , меѓутоа не сум во таков фазон.
А трегери спуштени надоле...Тапа се. Изгледаат многу несредено и несериозно...

Нема шанси вакво нешто да носам...ниту сум носел нити пак ќе носам, не ми се допаѓа стилот...не е мој стил на облекување

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom