Зошто секогаш...

• Креатор на темата Креатор на темата The_Grim
  • Време на започнување Време на започнување

The_Grim

Acid Nightmare
Член од
22 ноември 2005
Мислења
1.501
Поени од реакции
24
Zosto sekogas zenite (ne site), posebno nekoi so ubavo telce, golo mese, simpaticni, zgodni sekogas se nafakjaat so mazi koi u sporedba so niv pretstavuvaat Kvazimodo.....

Nemozam da svatam.....sakam da slusnam nekoe mislenje:blabla:

Кој вели дека тоа е така?
Девојка ми има убаво телце, голо меше, симпатична и згодна е - па е „нафатена” со исто толку згоден момак (јас).

Незнам од кај ти е констатацијава, ама сосема ти е погрешна.

Можеби има такви, ама некои бештии, користољубиви, што идат со „квазимодовците” само за пари.

Убавите круши, свињите ги јадат? Така беше?:kajg:
Затоа што поружните машки се појаки на збор, а тоа најнормално повеќе пали кај девојка. Убавите поретко се потресуваат по некоја, дека се убави и нели (мислат) дека можат да ги имаат сите што ќе им се фатат за око:kez:

Samara напиша:
Ne e se vo izgledot.
Не е се во изгледот, ама повеќето е во изгледот - да бидеме реални. Секако, најдобро се' заедно. Изглед, памет, разбирање, толеранција...

Mene ne mi e mnogu vazen izgledot. Najiskreno. Ako ima karakter i ako moze da me nasmee... so mi treba Bred Pit decko koa mozam da go imam Mr. Bin.

Не ја вртете темата на тоа што вас ве привлекува, за тоа има еден куп теми.

Acid напиша:
Кој вели дека тоа е така?
Девојка ми има убаво телце, голо меше, симпатична и згодна е - па е „нафатена” со исто толку згоден момак (јас).

Незнам од кај ти е констатацијава, ама сосема ти е погрешна.

Можеби има такви, ама некои бештии, користољубиви, што идат со „квазимодовците” само за пари.

Inspiracija za ovaa tema mi bese zurkata kaj Lou vo sabotata...nekoi decki pravea nekakva zurka....i site ubavi momicki bea so Kvazimodovci.....i mnogu se cudevme so BusHav i resiv da ja otvoram temata....a ti nemoj da svakjas se bukvalno....rekov deka NE SITE zenski se nafakjaat so takvi....ali gi ima...

Samara напиша:
Mene ne mi e mnogu vazen izgledot. Najiskreno. Ako ima karakter i ako moze da me nasmee... so mi treba Bred Pit decko koa mozam da go imam Mr. Bin.

e pa mozes da imas nekoj so krivi rasipani zabi...so miris vo ustata kako da mu umrel konj...so "tegli" mesto cvikeri i so pivski stomak....ama sepak ke moze da te nasmee....SO TOGAS??

Togas jas ke mu se smeam.

BTW ne sum do tolku zacepena vo kvazimodovci samo kazav deka izgledot ne mi e mnogu vazen. Nemora da me omazite so nekoj. :(

„Квазимодовците” немаат што да изгубат. Затоа тие се најупорни во дудлањето, шегувањето, играњето, глупирањето. Едноставно, тие би направиле се за да ја привлечат девојката. Така играат тие, а а за разлика од нив „убавите” (како вас) си седат на страна и чекаат сама да дојде девојката.

Незнам кој е поефективен начин... Едните имаат повеќе храброст, а другите убавина. Ако ги имаш и двете, тогаш си сигурен „победик”. :wink:

Незнам кој е поефективен начин... Едните имаат повеќе храброст, а другите убавина. Ако ги имаш и двете, тогаш си сигурен „победик”. :wink:

Незнам ни јас Ејсид, а за другото ... скоро и да ги нема таквите:icon_mad:

Изгледот лаже Не гледај ја надворешноста на човекот може да те заслепи.. продри во душата на човекот

naprotiv....."Kvazimodovcite" imaat mnogu poveke da izgubat otkolku drugite...mozat da ja izgubat samodoverbata i da zapadnat u depresija po prvata udrena korpa....i potoa ke si mislat mene nikoj ne me saka....pa mozat i zivotot da go izgubat....(ne daj boze)...ali enivej...
Prasanjeto mi bese....zosto nekoi devojki se fakjaat za takvi ?? Sto im se dopagja kaj niv?? i takvi raboti...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom