Искористување

• Креатор на темата Креатор на темата The_Grim
  • Време на започнување Време на започнување

The_Grim

Acid Nightmare
Член од
22 ноември 2005
Мислења
1.501
Поени од реакции
24
Pricina za ovaa tema e edna diskusija so ja vodev so prijateli...malku podnapieni se razbira....prasanjeto mi e dali mislite deka zenite koisto iskoristuvaat maski se "plitki" ili toa e nivno dokazuvanje za toa kolku se "jaki" i pametni ustvari....?????

So mislite?? :kafe:

Хммм ... ако девојка искористи машко за нејзини лични потреби, воопшто не е плитка, напротив. Но ако го искористи за да се фали као "јас бев со овој, пукнете" (а има и такви) тогаш е плитка и неупотреблива.:kajg:

a be vidi sea....ja licno iskoristuvanjeto go smetam kako....sekoj covek sto iskoristil nekoj drug za negovi potrebi e plitok i ne razmisluva....nemoze nekoj pa makar i zensko da iskoristuva i zloupotrebuva nekoj drug samo za da si ig zadovoli potrebite....

Абе јасно тоа, и јас не сум за искористување било какво и да е, ама па ако те одбере некоја за една вечер спортски да те легне, може ќе ти падне лошо? Секако дека не ... значи ем тебе убаво, ем на неа ... уствари незнам колку е тоа искористување ... повеќе е желба за секс и ништо повеќе.
п.с. Ваљда на такво искористување мислеше, да?:)

ne...toa ne go smetam za iskoristuvanje....zatoa sto....ako nekoja saka da si gi zadovoli potrebite....ali u isto vreme ke gi zadovoli i moite....taka da tie dve "iskoristuvanja" se ponistuvaat i e ednakvo na nula...mislev na iskoristuvanje od tipot nekoj na primer da iskoristi nekoj samo za da napravi nekoj tret ljubomoren i sl.....takvi iskoristuvanja...

zavisi za shto ke go iskoristi...:)

The_Grim напиша:
ne...toa ne go smetam za iskoristuvanje....zatoa sto....ako nekoja saka da si gi zadovoli potrebite....ali u isto vreme ke gi zadovoli i moite....taka da tie dve "iskoristuvanja" se ponistuvaat i e ednakvo na nula...mislev na iskoristuvanje od tipot nekoj na primer da iskoristi nekoj samo za da napravi nekoj tret ljubomoren i sl.....takvi iskoristuvanja...

Ааа ... тоа е најголема плиткост што може да се замисли дали кај девојка или дечко. Тоа не е ни оддалеку поим за јака или паметна девојка ... ау ме иритираат такви појави.

Fala....znaci uste se dokazuva mojata umesna sposobnost i nenadminliva intelegencija za diskusiii i pritoa izleguvanje kako pobednik vo istata.....:)))))e ama govna izedov sea......

The_Grim напиша:
mislev na iskoristuvanje od tipot nekoj na primer da iskoristi nekoj samo za da napravi nekoj tret ljubomoren i sl.....takvi iskoristuvanja...
Е ова е глупост, глуп начин да се сврти вниманието кон себе. А има такви, нормално. Тоа е играње со луѓето - со оној кој е искористен и оној кој треба да го примети тоа искористување. И што ако тој третиот е љубоморен? Што се добива со тоа?
Глупости.

The_Grim напиша:
Fala....znaci uste se dokazuva mojata umesna sposobnost i nenadminliva intelegencija za diskusiii i pritoa izleguvanje kako pobednik vo istata.....:)))))e ama govna izedov sea......

Ја затвараш дискусијата или мене така ми се чини.

Секое искористување бара умешност за манипулирање(исто како кога учиш опции во нов мобилен телефон, само посложено).
Манипулирањето бара размислување. Размислувањето се коси со плиткоста.
Бар овде нема суб-категории.
Искористувањето на загорени мајмуни во никој случај не може да се смести во плиткост. Или ум во глава или по ебење каење нема.

FortunE напиша:
Е ова е глупост, глуп начин да се сврти вниманието кон себе. А има такви, нормално. Тоа е играње со луѓето - со оној кој е искористен и оној кој треба да го примети тоа искористување. И што ако тој третиот е љубоморен? Што се добива со тоа?
Глупости.

Bas toa se obiduvav snosti do 6 sabalje da go objasnam na "kolegite" vo debatata megju ko iimase i zenski se razbira....ali skoro site do eden velea deka zenite koga iskoristuvaat maski vo toj slucaj ispagjaat mnogu mnogu pametnii kao demek jaki p***i zatoa sto nikoj drug nemozel da go napravi toa....GLUPOSTI EJ.....ustata me zabole od zboruvanje i ispiv kilo rakija od nervoza....

The_Grim напиша:
Bas toa se obiduvav snosti do 6 sabalje da go objasnam na "kolegite" vo debatata megju ko iimase i zenski se razbira....ali skoro site do eden velea deka zenite koga iskoristuvaat maski vo toj slucaj ispagjaat mnogu mnogu pametnii kao demek jaki p***i zatoa sto nikoj drug nemozel da go napravi toa....GLUPOSTI EJ.....ustata me zabole od zboruvanje i ispiv kilo rakija od nervoza....
Ако пиеш на секој ваков глуп муабет од жените, секој ден ќе си одиш дома пијан! Среди се, здравјето ти е поважно:icon_lol:

Јака пичка со тоа што ќе сврти некој за друг да направи љубоморен? Ај да сврти некој затоа што има потреба (сексуална да речеме, или па и недостасува внимание), ам за да повредува друг? Еве на пример сака да направи љубоморен некој кој вистински ја сака (оној кој не ја сака нема да е љубоморен, ќе го боли гзот за нејзе) како би се чувствувал тој? Тоа е злобно бе, свесно повредуваш луѓе:(

Абе ја мислев на искористување мислите на женска што има „кученце”.
Дечко кој стално трчкара по неа и и го исполнува секој каприц. Има такви, ама самите си се криви.
А има и друг вид на искористување...
Долго време, единствено оружје на жената бил сексот. Мажот бил официјалниот газда на се, ама се знаело кој ги држи конците. Жените владеат од сенка одамна, баче :wink: Искористувањето е природно.
Нема ништо помоќно од секси и шармантна женска која знае тоа да го искористи во своја полза.

Bas ova poslednoto gi pravi zenite plitki....barem tie sto se "zanimavaat" so toa...:)))

Bas naprotiv mislam deka ako edna devojka znae da iskoristi maz da napravi da "trcka" po nea i da i ugoduva vo sve togas voopsto ne e plitka tuku pametna...a sea kolku e toa pravilno ili ne ne komentiram...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom