Обид за атентат на Груевски?!

• Креатор на темата Креатор на темата bitushanec
  • Време на започнување Време на започнување
абе кој го спомна БЦ шо ти е ...

АЛооо ..
Авион од 11милиони, му се откачила жичка ...
е како бе жичка се откачила ...
една играчка на син ми шо ја траска наоколу по цел ден не и се откачува жичка не на авион од 11 милиони ....

колку сте само наивни ...
Трајковски кој го плесна ?
има структури кои си ја работат работата кога некој не ги ферма нивните интереси ...:toe:
и никој не го спомнува БЦ ...
БЦ е гола вода ...
него никој не би го мавнал затоа шо како ќе му кажат така ќе игра независно дали се тоа Македонски интереси или не ...
тој е само пионче ...

Ќе работат структурите се додека Гоца не ги уапси........

Ќе работат структурите се додека Гоца не ги уапси........
Off: stvarno be, kaj e momata be? Ziva e? Ja nema eve podolgo vreme...

On: Nekoj se obidel da mu napravi atentat na gvujo, i ovoj ko Superman ostanal ziv a? Abe ajde....

Нема никаква порака,не заебавај.Жицата сама се прекинала.:toe:

Па Господ гледа и го казнува секој што има намера да смени макар и едно зборче од Библијата,само по некогаш некој треба да му помогне,макар и со “клешта“,кога субјектот е на земјата.:smir:

Па Господ гледа и го казнува секој што има намера да смени макар и едно зборче од Библијата,само по некогаш некој треба да му помогне,макар и со “клешта“,кога субјектот е на земјата.:smir:
Не,ABC,ти малку ги грешиш работите.
Местото на `божјите луѓе` и `претставници на севишниот` како нашиот Гwуевски секако и од секогаш е на небото,веднаш до него.
:toe:
(оти луѓето на земјата незнаат да ги ценат и правилно да ги вреднуваат нивните `одлики` и `спсообности`).

Затоа,у интерес на религијата и свемирскиот мир и рамнотежа,јас поздравувам секаков обид со кој што тупавиот би заминал од овој свет.

Не,ABC,ти малку ги грешиш работите.
Местото на `божјите луѓе` и `претставници на севишниот` како нашиот Гwуевски секако и од секогаш е на небото,веднаш до него.
:toe:
(оти луѓето на земјата незнаат да ги ценат и правилно да ги вреднуваат нивните `одлики` и `спсообности`).

Затоа,у интерес на религијата и свемирскиот мир и рамнотежа,јас поздравувам секаков обид со кој што тупавиот би заминал од овој свет.

342500_ubistvo2.jpg

draga moli za milost, ubieniot e aleksandar obrenovic

ili da nbaram za knez mihaljo???? a be ima li nekoj koj vladeel so srbija a ne bil ubien?????

se mislev i zadzindzic da stavam , ama aj ko posalam bese toj

Proljeće '92. vreli čelik raznese
Sve komšiluke i sve derneke
Kažu, sve dosada
Je laž i obmana
Zavjera ustaško-džihadska
Il upali foluška

I stari reče tad, čisteći zgarišta:
"Ne žalim žutog "yugu", a ni stan
Već što više nikada
Kafu kad zakuvam, fildžan neću ostavljat

Ako ko naiđe... jebi ga!"

Камо бугари во муабетов? Срби има, фалат уште блгарчиња за да е скроз Македонски. Ајмо.

Се осеќам по малку како поп Стоиљко,
кога му дава `напатствија` на Никола (Каваја) - R.I.P.
али:
Немој ништо да мислиш у моментите кога го правиш.
Немој да те фаќа паника,он е жртва како и секој еден друг.
Не се плаши за сам себе,ќе те избавиме.

Биди како машина.
Сконцентрирај се на задачата,
оди редоследно,едно по едно,
се ќе се заврши у најдобар можен ред.
Оди сега синко...
и УБИЈ !

Off: stvarno be, kaj e momata be? Ziva e? Ja nema eve podolgo vreme

Brka piratski CD-nja i lovokradci vo Ohrid i Struga,shto mislite vie,prerodbenicite rabotat 24/7 za narodot,se prekrshija od rabota posebno Jankuloska dur i nema vreme za brichenje.

On: Nekoj se obidel da mu napravi atentat na gvujo, i ovoj ko Superman ostanal ziv a? Abe ajde....

Branko i Kiro Firomski mu spremaat atentat ama "gospod" ni ispratil "angel" da ja preporodi Makedonija pa kurshumot go promashil.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom