Во кој град е најтопло гостопримството?

• Креатор на темата Креатор на темата blaster1
  • Време на започнување Време на започнување
јас мислам дека битолчани се најгостопримливи и најљубезни:wink:

Според вас,кој град во Македонија има најтопло гостопримство?
Еве според мене Гевгелија и Кавадарци.

А според вас???
vidi sega bate vremeto zesko puka...ima negde nekoj grad kaj so e poladno da odime?

Охрид сигурно не :icon_lol:.
Шала настрана, сметам дека најтопло гостопримство имаат Делчевчани, Св. Николчани. Повеќе градови од Источна Македонија.

Делчево и Св. Николе? Дај не ме заебавајте.

Очигледно е оти никој не е бил во Берово. Тие се најгостољубивите луге во Македонија.

Јас сум бил и не сум задоволен, не дека ми згрешиле али....

да, ако си припадник на Aл Каеда.

Имав цимер од Св. Николе исто мислише како тебе и велеше дека без панцир не си доаѓа, но кога дојде многу си го смени мислењето.

И дали има некој што има дојдено во Тетово и може да каже дека не бил пречекан убаво. Ако не сте биле неможете да знаете.

јас мислам дека битолчани се најгостопримливи и најљубезни:wink:

Баш Битолчани можам да ги окарактеризирам како најНЕгоступримливи луѓе. Искуство од 8 години поминати како стдент.

Источните градови се гоступримливи само доколку одиш кај пријател тамо. Недај боже да одиш на само...

Инаку јас сум презадоволен од Прилепчани, Кавадарчани, Охриѓани.

ПОентата е каде и да одиш кај пријател ќе си поминеш убаво. За Охрид дрва и камења фрлаат но сепак јас сум бил пречекан прекрасно од пријатели и другари. Дури и ми се лутат ако не се јавам кога ќе одам.

И Стружани и Крушевчани можам да ги ставам во гостопримливи

Охриѓани се најгостопримливи нека пукнат Скопјани :pos2:

за најтопло збориме бе!
топлина меѓу препони да почуствувам, такво место ми треба :dancing:

Најтопли и најдобро ќе те пречекаат во Берово, без разлика дали си им пријател, познаник или прв пат те гледаат, веднаш ќе те поканат на кафе, ракија, јадење па и спиење. А најнегостопримливи мислам дека се од Скопје, еве веќе 6 год живеам во СК едно здраво нејќат да ти кажат комшиите а камоли да те викнат на кафе недај боже. :nenene:

Kaвадарци и Гевгелија дефинитивно , а Скопјани и Велешани ми се многу ладен народ и не гостопримлив :pipi:

Se slozuvam so tebe Mil jas sum od veles i lugeto samo seir da ti vidat se dr nisto i spremni za ozboruvanje 24 7 sekoja desavka u grad stasuva ekpresno do site veleski domovi za edno nepolni 45 sec :toe:

Vo sekoj grad ima i gostopriemni ili ne gostopriemni. Ne mozje da se rece ovie da , drugite ne. :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom