Што ве насмеа денес?

• Креатор на темата Креатор на темата Chiksy^
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
27 април 2009
Мислења
2.511
Поени од реакции
3.340
ме насмеа колјо шизикот со неговите убиствени погледи и исто така со психо ..
отворам фрижидерон шо немаше... кашкавал немаше, салама немаше, салата немаше.. нишо немаше гладна ојдов на работа и ко се вратив син ми ми викат амор мамо се прајш за пари?
јас му викам ах бре синко ти 10 денари за пари ги сметаш?

Се одржал натпревар во пцуење. Учествувале Гркот, Американецот и Македонецот.
Излегол американецот на сцената и пцуел 2 часа. Гркот пцуел пцуел 3 часа. Излегувајќи Македонецот на сцената се сопнал од каблите и пцуел на нив 5 часа. Отишол и рекол : -Може ли да почнам?

Хахаа,го видов на профилот на Hacket man:pos2:

Цел ден се смееме на разни глупости :pos2:... поточно се започна од некои луѓе по улица...

Изјавите на 2 мои колешки:

1. Иако учев многу, го положив испитот (а станува збор за спротивни искази);
2. Машко од коњ де, како беше, ааа, магарица!!!:pos2:

Се возам со еден другар во автобус и влага едно мало дете и овој ми вика знаеш кое е детево? И ја незнаев, па ми кажа овој е брат му на гаго, па ја реков океј. Одма после тоа ме праша го знеш гаго и ја реков да, и овој ми кажа епа овој му е брат.

се ова се случи у 10 секунди и незнам зошто ама се смеев како луд после муабетов

:pos2::pos2::pos2: Другарките од Димитар Мак. аууу луди се еј.:) Таму еден ден да учам ќе збрлавам.:pos2: Примери ме мрзи да пишувам многу има.:pos2:
После едно дете со женска му :pos2::pos2::pos2: Почна да плаче зошто женска му му плесна дека не го сака :pos2::pos2::pos2:А он сирот ја чекаше во школски да и завршат часовите.:pos2: Дури и на наставникот по историја му кажувал за тоа кога се смувале па и стаил клипче на јутуб.:pos2: Нивната љубов била вечна.:pos2:
Денов уште не е завршен,претпоставувам дека до вечер уште милијарда работи ќе ме насмеат.:)

Па не и дека денес се смеев пошо денов ми е мизерија! :(Али може да се каже дека ме насмеа(у смисла ме расположи)помислата дека ги имам НАЈДОБРИТЕ другарки шо некој може да ги посака! Тина,Моне,Ани ве сакам:smir::pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom