во новите кадровски решенија дали сдсм би се освежила со љубе бошковски???
Muabetot ni za na masa ne tie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
во новите кадровски решенија дали сдсм би се освежила со љубе бошковски???
гостивар лето 02
Засекогаш ќе ги поразиме и ќе ги закопаме идеите за поделби, за исцртување нови граници со крв, војни и страдања. Ќе ги поразиме криминалот и корупцијата. Ќе изградиме посреќна Македонија во која секое семејство ќе има барем по еден редовно вработен, луѓето нема да се плашат како ќе го школуваат своето дете. Бранко Црвенковски, како не му текна пак да каже нешто слично )))))
Остварено е!
Сега Бранко една генералка кога ке му ја удри.Одозгора до доле се ќе исчисти...Инаку ако можевте да приметите Бранко на Конгресот беше многу нервозен...
Изгледа тебе во штабот не ти кажале дека БЦ се враќа во опозиција, а не на власт :tv:
Но да видиме по изборите во Гејлада што им ветил Бане да им испорача овој пат, а што нему му ветиле.
Da se ostvaruva.
БЦ се врати...вистина се врати!!!!!
ЛОЛ!
И сеуште свршувате на него?
Порано еднаш реков:Pa Branko e evergrin kako Josefina Mucenbaher,kolku i ovie negovive ovci sto se opsesivno-kompulsivni ,tolku i ovie ostanative se za zalenje ama kako bese taa "Vazno e nesto da se zboruva i pisuva za mene pa makar bilo i dobro"
Па ете ја новата фаца на власт е веќе три години, ама пак исто.....во некои случаи и полошоПорано еднаш реков:
Сега и Љубчо да се врати во ВМРО ДПМНЕ па да се вратиме назад во 90-тите...
А очајно се потребни нови фаци со свежи идеи и подруг ментален склоп...
Само затоа што тебе така ти одговараПа ете ја новата фаца на власт е веќе три години, ама пак исто.....во некои случаи и полошо![]()