Еден позитивен текст...

• Креатор на темата Креатор на темата Bratot
  • Време на започнување Време на започнување
Abe deca...praam muabet so sekoj od vmro...kazuvam sto e vicot...i pa nejcete poinakov stav?

Koj vodi nadvoresna komisija vo Vmro?
Velgosti.
Koj mu e zamenik?
Gjorcev.
I vie sakate MK vo Nato i EU...i to pazi so ustavno ime...

Опушти се малце бе чичко Перо. Сега во новата слаткарска партија на брат Љубе полесно ќе ти биде, ќе ти ги излечи сите фрустрации и комплекси кои ги имаш од ВМРО.

Иначе велгоштанецот А.Н и Ѓорчев сигурно поцврсто го бранат уставното име од брат ти Љубе кој за малце не се залапа со Фрчко на дуелите. :back:

Опушти се малце бе чичко Перо. Сега во новата слаткарска партија на брат Љубе полесно ќе ти биде, ќе ти ги излечи сите фрустрации и комплекси кои ги имаш од ВМРО.

Иначе велгоштанецот А.Н и Ѓорчев сигурно поцврсто го бранат уставното име од брат ти Љубе кој за малце не се залапа со Фрчко на дуелите. :back:

Добро бе.............ТОЛКУ СТЕ ГЛУПИ или Перо Итриов КИНЕСКИ зборува?????? па не го разбирате???
Мора во сон да сум научил кинески, зошто толкава концентрација на бандоглавци едноставно ни статистички не е можна !!! :)

Добро бе.............ТОЛКУ СТЕ ГЛУПИ или Перо Итриов КИНЕСКИ зборува?????? па не го разбирате???
Мора во сон да сум научил кинески, зошто толкава концентрација на бандоглавци едноставно ни статистички не е можна !!! :)

Не можат сите да читаат, разбираат и пишуваат кичевскo-кинеска хаику поезија со многу точки после секој стих.

Парафразирам "нечии" постови:

"Надвор врнет... растурат.......... Кој ќе викат такси....Д’ода со чадор рогол ќе ме напрајт........... Морат да се пиет кафе! Да е крата косава........ долговреме е чував...... Да не е крата, ќе ми паѓат........... Шо кур да и пра и ја незна! Кај си бе? -Ееее...Ти кај си? И ја еееее... Ти немаш клуч од дома...... А ја вечер су на свадба Д’и се пушта, будала да не ме напрајт......... Да’ни се пушта мака ќе ми бидит У пичку матер........... кој е онај стапон што застана до неа?"

:toe:

Многу долг текст, ме мрзеше да го прочитам...

Ovoj text e dokaz za katastrofalna politika na vlada i partija Vmro...odnosno ne pravenje odnosi so srodni partii...

Imeno ova e konzervativen think tank i po definicija pro MK vo spor MK-GR...se sto trebase e Vmro da napraj pozicija kaj Torievci...vprocem i vo text se kazuva deka nikoj od EU ne zastanal pozadi MK vo Bucuresti...

Abe deca...praam muabet so sekoj od vmro...kazuvam sto e vicot...i pa nejcete poinakov stav?

Koj vodi nadvoresna komisija vo Vmro?
Velgosti.
Koj mu e zamenik?
Gjorcev.
I vie sakate MK vo Nato i EU...i to pazi so ustavno ime...
Ova predizvikalo vnimanie...pa batkive mi staile "crven karton"...

Nejse...deka sum vo pravo...eve i dokaz...NG ce menja intl sorabotka...
http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=983186CA2045B5449CC682A218365BE5
Уште две партии во власта

На владејачката коалиција „За подобра Македонија“ ќе и' се приклучат уште две партии. Извори од ВМРО-ДПМНЕ не ги обелоденуваат имињата на партиите, но нагласуваат дека проширувањето на коалицијата не треба да се доведува во врска со евентуална реконструкција на Владата. Тие не соопштуваат за кои партии станува збор, но додаваат дека тие на локалните избори освоиле меѓу 10 и 20.000 гласа.Истите извори најавуваат и реформи во ВМРО-ДПМНЕ. Една од нив се однесува на формирањето меѓународен секретаријат за билатерална и мултилатерална соработка на партијата. Негова цел ќе биде подобрување на односите со сестринските партии, а особено со Европската народна партија, која претставува еден од клучните фактори во ЕУ.

Гордеј се мајко Македонијо,со твоите синови херои! :salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom