Запален мостот што го поврзува Крушопек

• Креатор на темата Креатор на темата Dardan-ia
  • Време на започнување Време на започнување
Глупости, од крушопек за време војната па и ден денес навечер пукаат на Македонците, рафали има секоа вечер.

мостот не првпат намерно е запален од нивна страна....

Глупости, од крушопек за време војната па и ден денес навечер пукаат на Македонците, рафали има секоа вечер.

мостот не првпат намерно е запален од нивна страна....

За воља на вистината не е секоја вечер, еднаш до двапати неделно е.
Ама затоа тоа појачалото од џамијата секое утро во 5 наутро до максимум е.

За воља на вистината не е секоја вечер, еднаш до двапати неделно е.
Ама затоа тоа појачалото од џамијата секое утро во 5 наутро до максимум е.

најверојатно од вибрациите на појачалото се самозапалил мостот...нема од што друго

Да, си го научил, само што брада ќе ти порасне додека дочекаш еднаш годишно, некој ваков настан, за да го употребуваш.

За разлика од мене, што не можам да постигнам од секојдневни поводи.
Se lazes.
Moze ke mi porasne brada dodeka da docekam makedonski mediumi da informiraat za takvi nastani... inace da se nafatam da preveduvam sekoj den ima da te preplavam.... glava ne ke mozes da krenes. :toe:

Не ми е јасно само од каде вечни огништа?
Инаку немам коментар за мостот, сепак кривично дело е.
А за пукањата што спомна некој погоре од прилично сигурни извори имам информација дека во Крушопек има цел арсенал оружје:toe:

Не ми е јасно само од каде вечни огништа?
Инаку немам коментар за мостот, сепак кривично дело е.
А за пукањата што спомна некој погоре од прилично сигурни извори имам информација дека во Крушопек има цел арсенал оружје:toe:

Pa neka gi proceslaat malce dodeka go pravat mostot...

Ne.
Osmislen i organiziran obid za isplasuvanje i isteruvanje na albancite od nivnite vecni ognista. Direkten atak kon nivnata blagosostojba. :toe:

p.s. go nauciv go nauciv jazikot, a?

Абе едни вечни огништа...дрш ме мајко се испосрав.Страв ми е да не им станат вечни ловишта.

Абе деца се играле и вие па.. ќе напраи Зевсус еден муабет утре со нив и ќе им стават не еден ами два нови моста, подвижни и тоа.

Епа сеа...неможе само тие да праат фрки се знае дека и ние некогаш први ќе почнеме доста беше трпење:toe:

затвор за сторителите да им дојде аклот

Сум ловел риби од мостов. RIP мост.

Него стварно несериозно. Да се најдат сторителите. Друг мост е единствено тој во Ѓорче 2 (иако и тој станува несигурен за премин). Друг начин е да се пешачи до Нерези.

Чудо не извадивте муабет дека славеле титула така навивачите на Македонија ЃП.

abe jas bi rekol moze podobro e da nema most i taka albancive sakaat da ziveat odelno, pa ete neka pocnat od tuka.

Ниту ќе го најдат сторителот ниту па треба да го бараат.
Му прекурчило на некој и го запалил...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom