Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тој што има традиција, има искуство...тоа искуство носи кон технолошки напредок и усовршување...и до поголем квалитет и постојаност, но и вредност.ако се тешиш со минатото,кој бил постар јапан или италија...алал да ти е:helou:
ако се тешиш со минатото,кој бил постар јапан или италија...алал да ти е:helou:
што е побитно,колку пари си спечалил ТИ,или колку пари имал ДЕДО ТИ,што и како правел?nemas vrska dzabe pisuvas.........:uvo:!!!!
ova ne e za uteha ova e uspeh!!!!:pos2::pos2:
ali znaj mn. e bitno i minatoto hey.......................
za da ti bidis nekoj i da imas nesto treba tvoite predci dedo-tatko i TN. da se nekoi i da ti ostavat nesto.......a ti da go prodolzis,renoviras,evoluciras u stilot na predcite so dobienoto ime od niv.што е побитно,колку пари си спечалил ТИ,или колку пари имал ДЕДО ТИ,што и како правел?
-поздрав до тебе,прекинувам со дискусијава....
heyy lugje ova se samo primeri nisto ozbilno:nenene::nenene::pos2:лесно е да јадеш готова пара,и истата да ја помножиш со 2,кога веќе имаш темели,ама тешко е да стекнеш нешто потполно сам,да ја нема чинијата со сервираното од дедо ти,татко ти и други што биле пред тебе...
ajmo Bikery ne (E) a ne e nitu (J)...............
![]()
![]()
![]()
ali sepak ne e za frlanje...........
Buell Lightning XB12ова е Buell xb12s или xb9s зависи од машината може да е и 1200сс и 900сс
Не ме бендисва... недостаток на издув (го нема одзади, којзнае каде е извртен), и преносот со каиш :nenene:ова е Buell xb12s или xb9s зависи од машината може да е и 1200сс и 900сс
Не ме бендисва... недостаток на издув (го нема одзади, којзнае каде е извртен), и преносот со каиш :nenene: