Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tokму така дефетизам од најлош вид. Бегам подалеку од протуѓери, селски викачи, потплатени лежачи на тротоари, штрајувачи со банани, пардон со глад и слични струи во општествово.SLaCk напиша:i BTW kazi ti za koja politicka opcija si ili barem sto ti e ideologijata? Defetizam pretpostavuvam.
Уште еден дефетист од сина провининеција. Помош луѓе....кревајте ги кладите, сега Слак оган ќе донесе....Мистичен напиша:Еве сега ќе излезам
Кога сме веќе кај луѓето кои протестираат, некако убави колички ми стојат на блокадите, џипчиња, 206-ки, ретко по некое Југце мамата...сте приметиле какви коли го сочинуваат возниот парк на блокадите? Затоа, ме мава и мала доза на сомнеж во позадината.
Jakov напиша:Бегам подалеку од протуѓери, селски викачи и слични струи во општествово.
Aбе тоа е најновата ејџентска тактика, онака, никој да не сумља!Garfield напиша:Не си андеркавер ејџент заоти си кажа, а мнозина те ЗНААТ! Плус имаш сличе, не за друго, ама дефетизам, и тоа не. Него, револуциите мораат да постојат. Како state of mind барем, ако не во секојдневието.
Го плашиш Слак....за него изненадување е се што ќе го симне СДСМ од власт. Не за друго ќе нема што да прави сам на семафори.Garfield напиша:I feel a disturbance in the Force!!
Инаку, наслушнав дека се подготвува изнендување по изборите. За сите шпекулатори да останат со прст в уста. Само толку ќе кажам. Ако се случи ќе бине нешто и од нас.
Дајбоже да сум во право, тешко и горко ако грешам. А, не кажувам што, да не прејудицирам.
Мистичен напиша:Кога сме веќе кај луѓето кои протестираат, некако убави колички ми стојат на блокадите, џипчиња, 206-ки, ретко по некое Југце мамата...сте приметиле какви коли го сочинуваат возниот парк на блокадите?
humanoid напиша:Тутунарите со блокади во битолско
Блокада на лозарите од кавадаречко
„Глас на Светлина“ ќе го блокира Скопје
...
Batistuta напиша:Браво за ова, како се сети :wink: Абе си ебале мамата тие што штрајкуваат, ем 200 души, ем некои добри коли, абе све се тоа социјални случаиНего баш пресметав сега, 200 души се точно 0,01 процент од популацијата во Македонија. И уште еднаш ќе кажам, биткава е дали едниве или другиве да го лапнат колачот од ЕСМ, а дека ќе се продава кога-тогаш јасно е
![]()