Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
SLaCk напиша:Kakvi crnkinji samo Pamela i jenna![]()
Aceva напиша:Ау, малце вон темата - еве замисли дека за црнкиња збориме за да останеме тука. Ја гледаше емисијата со фидерс, на Дискавери? Со женичките од по 400кг (800 фунти) што ги нахрануваат до пукање, заш така само им ги дигаат само на фидерите? Е, тоа се бранови побратиме. Сеа ќе отворам тема негде.
Тоа не се бранови тоа е цунами,ко ке те пласне два дена да неможеш да се освестишAceva напиша:Ау, малце вон темата - еве замисли дека за црнкиња збориме за да останеме тука. Ја гледаше емисијата со фидерс, на Дискавери? Со женичките од по 400кг (800 фунти) што ги нахрануваат до пукање, заш така само им ги дигаат само на фидерите? Е, тоа се бранови побратиме. Сеа ќе отворам тема негде.
Ama ti ne si gledal "tv" na tolkav TV priemnik so vaka zboris.Gledam jas....vardarce напиша:Јас правам муабет за мали бранчиња кој ги удираат нежно карпите во заливот, а не за сурфање по цунами. Е сеа ми текна, неќни коа бев испаднат шо видов една висока женска (1,90) со еден ала ТВ 72 сантима газ уххх тоа се вика хоум цинема ентертејмент.
Jakov напиша:Ama ti ne si gledal "tv" na tolkav TV priemnik so vaka zboris.Gledam jas....
aj aj...
Epa uste nisto ne si videl od 7ta umetnost....vardarce напиша:Јас у мојот живот на максимум шо сум гледал е 55 сантима
Што тоа знаеше?Aceva напиша:Знаев.
Dani^^^ напиша:така де...што знам..многу ми се свиѓаат црнци и кога би можела -би имала-немам предрасуди за бојата на кожата ...
smizlicka напиша:se palam na crnci,neznam zaso...(Ofcar izbrisi porakite)