ДУЕЛ: Тодор Петров СМК/ Владимир Паунковски - Радко

• Креатор на темата Креатор на темата exlexmk
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
на Сител Недела во 14,45 ...

Ова ќе биде екстра интересно ...

(темава може да се избрише од модераторите ако сметаат ...
или нека остане до недела па да дебатираме за дуелот...
сепак намера ми е да актуелизирам уште сега затоа шо верувам ќе биде многу јако)

на најавата како шо видов ќе го перкаат радко :)
:smir:

Би сакал овој Паунковски да одговори колку кошта за да бидеш Бугарин во Македонија...???

Петров му ја напраи ...

му вика ја може за Црнец се сметам ама луѓево ми викаат бел сум бил :)

ќе има драпање ...

ама опаш и ама дебилска моронска фаца има овој на радко :pos2:

Штета за Тодор Петров што не стана претседател на Македонија,премногу го почитувам човекот уште од времето на МААК :vozbud: нема утка ќе го утепа предавникот бугарски :tapp:

ја мислам дека ќе биде безмилосен ...
не смее да се пропушти дуелов ...
мислам дека ќе треба и да се снима за на Јутубе..

Toj Паунков е морон невиден. Значи какви мутанти шетаат по планетава...

Стварно не знам зошто Тоше ќе си го губи времето со татарските дебили.

Петров му ја напраи ...

му вика ја може за Црнец се сметам ама луѓево ми викаат бел сум бил :)

ќе има драпање ...

ама опаш и ама дебилска моронска фаца има овој на радко :pos2:

Не искрено ме интересира КОЛКУ КОШТА да се биде Буарин во Македонија , знам луѓе што добро се офајдија од овој бизнис , веројатно и Паунковски...Последна понуда на РАТКО беше ПАСОШ за глас и членство...И без заебанција еден ден Бугарите ќе излезат и ќе кажат има Бугари во Македонија впрочем сценариото е веќе видено во Пиринска...

Татарот барал 10 миљони евра на судењето во Стразбур. Ебате патриотот.

Кој дебилен лик е, одма се гледа дека е тешка коњина, тоа излегува од него.

Не рекле џабе, што фрлила мајка на улица...

2009-01-16-cl-IHYUZUTXA.jpg

Ама зошто Тоше би му давал простор на дебилот?? Ова наказа две унакрст не знае да каже, само ќе рецитира што го научиле другите морони од Софија.

повикани се на дуел на емисија ,,,
никој на никого простор не му дава ,...
едноставно мислам дека Петров ќе го уништи ...
и дека ќе му се наполни душата него а и на нас :smir:

повикани се на дуел на емисија ,,,
никој на никого простор не му дава ,...
едноставно мислам дека Петров ќе го уништи ...
и дека ќе му се наполни душата него а и на нас :smir:

Овој батка господ го уништил , нема што Петров да го уништува...

И јас така мислам.

Но прашањето е кој го повикал и зошто ваков тип е воопшто повикан некаде? Тоа сепак е давање публицитет на некој што ама апла не треба да добие.

Со еден збор, не треба да се гази тоа што не се гази, зошто понепријатно е подоцна.

во право си Мисирков ...

So sreka neka mu e na Todor Petrov neka dokazi deka e prav Makedonec a ne kako sho rece onaj Tataro na vo centar emisijata deka bil prijatel so Karakacanov kako sho sakat istoto da go naprat i so Ljube.

PS.Imase debata na alsat Todor Petrov(crkva), toj shponot za dzamijata i ona Ivana ili kako i da se vikase za da ne go siluvale Skopje.Aj ako mozi nekoj neka daj izvestaj

И јас така мислам.

Но прашањето е кој го повикал и зошто ваков тип е воопшто повикан некаде? Тоа сепак е давање публицитет на некој што ама апла не треба да добие.

Со еден збор, не треба да се гази тоа што не се гази, зошто понепријатно е подоцна.
Затоа што има луѓе и во Македонија и во Бугарија кои се платени да ја одржуваат тензијата помеѓу Македонците и Бугарите.
Како на друг начин да се објасни тоа што Каракачанов,кога доаѓа во Р.Македонија и искажува еден куп антимакедонски срања е ударна вест на сите наши медиуми!?
Му се дава публицитет и важност како да е клучна фигура на бугарската политичка сцена.
Така и со овој вонаби Блгар,Паунковски,чија што политичка важност е еднаква со голо маде непотребно му се отстапува медиумски простор со цел тензијата да не изгуби на интензитет.

Todor Petrov inaku na nekolku pati premolchuva koga e predizvikan od bugarskite elementi shirum svetot.Posledno pamtam,mu vrshea pritisok da ja obedinel SMK so UMD,koja neli znaeme chii interesi zastapuva.
Se soglasuvam deka iako mozhe da se zgazne vo bilo koe vreme,gomnoto ne e za gazenje.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom