Додворувања!

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Овде пишете ги вашите најлуди додворувања.

Да почнам.

Идење на студентска забава и идење на некоја типка што не е сама, туку со друштво (машко друштво) и и викам: „извини женска ако те прашам како се викаш, кој од овие 4-рицава прв ќе ми акне бокс“ и типкава вика: „никој“ и и викам: „ондак како се викаш“ и муабети муабети и земање мобилен и другиот ден на кафе кај типкава која седи со уште 3 цимерки. :pos:

Една типка почна да ми титка на моб. и земање и се јавувам и и викам: „ало, шо титкаш“ и ми вика „ами онака“ и и викам „а, ме сакаш“ и ми вика „те сакам“ и и викам „е ондак ај слатки кошмари сеа, а утре дојди да се договориме за свадбата“ :pos: А типкава 1-наш сум ја видел у живот. :pos:

Овие 2 ми се онака тазе додворувања, ај ќе издвојам уште некои али тоа утре....

Вас да ве чујам сеа... пјевај.....

колку ми е смешно пошто те замислувам како се дешавало тоа :)))))

тешка работа да си откријам мои финти некој друг после да ги користи абе тоа прво треба да се плати јебига не кажувам јас бе

Гижо напиша:
колку ми е смешно пошто те замислувам како се дешавало тоа :)))))

И јас за тоа се згазив од смеење, интересна дешавка :)

Како босанец се удвара на девојка?
Женска очеш бонбон? -Да
Очеш да се фатиш со ја? -НЕ
Епа врати бонбон!

Од ова додворување само на ова се сеќавам - "Здраво јас сум педер" :)).

edna sabota u kafic u delcevo...izleguvaat edno tipce i edna devojka...i sea kutat celo vreme..i posle tipceto i veli
-Bese denes na pazar?
.........
-Da -mu odgovara zenskoto
.......
.......
.......
-A ke se fatis so mene? -onaka ladno i veli mladicot...

i ne go znam krajot ama mislam deka ne se fatile :pos:

стара винта али пали
женска си го изгубив телефонскиот број можеш да ми го дадеш твојот
(не ми се верува стварно го даваат)

Марко напиша:
стара винта али пали
женска си го изгубив телефонскиот број можеш да ми го дадеш твојот
(не ми се верува стварно го даваат)

Тоа за да не те разочараат

Пред извесно време, ја и едно другарче бевме на студентска забава (инаку главни сме таму, не пропуштаме ни една забава), и таа вечер некако слабо беше (мислам со бркањево жени :) ) и негде 4 саат сабајлето кога завршуваше забавава, другарчево и иде на една девојка која до неа имаше една другарка и и вика: „еј девојко извини да не ти се спие?„ и девојкава му вика: „зашто?” и другаров и вика: „па за да идеме на кафе негде”, и типкава му вика: „епа не ми се спие” и на другаров му се помочав од смеа коа ми кажа шо и рекол и таа шо му вратила :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom