Тасма!

vie ste be nenormalni,so ke kupues bricevi,znaci da kazeme 30 denari birc,za tri pati 90 denari,ja si kupujem depil krem veet i za 5 minuti kao nov,baska koa ke pocnat da iskacaat posle bricenje zena ti ja prais partal so toa vlaknencata,a so ova depil kremava (100 denari) em se proretcuvaat,em e pobrzo,em e poednostavno.Samo se mackas,i posle 4 mninuti se pominues so edno plasticno i pagaat vlaknata.Najbolji

sum mavnal i mnogu me cheshashe prvite 30 minuti

Mene me cesa prvite tri dena :pos: ednas se imam i isfarbano dole...:)

kiro hametovski напиша:
си се шатирал:pos:

Јас сум си природно смеѓ скоро плав... :pos: :pos: Ама денес сум тасма! :je: :je:

torcho da se pofamal i jas denes sum se naprail tasma nekako pogolem mi e sea :pos: :pos: :pos:

dajdo напиша:
torcho da se pofamal i jas denes sum se naprail tasma nekako pogolem mi e sea :pos: :pos: :pos:

Да бе да...ама чеша пизда му матер...абе се туширав сношти и гледам бричот до мене стои и по дифолт почнав ѓавослки да размишлем :pos: :devil2:

Toreador напиша:
Да бе да...ама чеша пизда му матер...абе се туширав сношти и гледам бричот до мене стои и по дифолт почнав ѓавослки да размишлем :pos: :devil2:
ne da chesha ama ke izdrzam :pos:

Е бричена е , е стрижена е

мене со фризура ми е.. пред излегување со гел му ја прам :)

Не сум го тасмосал,само онака го потстрижувам,а брич само малце на препоните.

Тасма-закон работа е. Нема поубаво чувство од кога ти е патлакот тасмосан и кога ќе ти свират саксофон. Ја со тек на време и пракса добив така да сега и фризура му правам, му оставам еден перчин за уроци да не го фаќаат:kez:

dajdo напиша:
Дајдо, да знаеш колку мене ми се виде поголем после првото тасмосуење...ехееее, се израдував ептен!:pos::pos:
-А тек кога почнав да не гледам убаво, па очниот лекар ми даде да носам цвикери за читње со „+“ диоптер што зголемуваат...-Батка, не да ми се глеа голем, немаш представа, секое мочање жива радост е!:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom