Што не ми се допаѓа во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата kolize
  • Време на започнување Време на започнување
Политиката во спортот и во се и сешто, комуњарите, бугарофили, лажни патриоти или 89,6% од целата популација.:toe:

Претераниот национализам, летањето во облаци со приказните за Македонија како зачетник на цел цивилизиран свет, исполитизираност на се во државата, непотизмот, корумпираност, недостаток на лична, еколошка, уметничка, естетска, меѓучовечка култура, расипаност во спортот и музиката... Сеа за сеа толку. За жал сите овие работи ми ја расипуваат убавата слика за Македонија, работи кои се надевам дека ке ги снема или барем ке се намалат до точка на толерантност.

vo Makedonija ne mi se bendisuvaat samo prokolnatite malodusnici i predavnici koi plukaat po nasata zemja!!!!!

етикетирањето се со цел да дискредитира било каква идеа дадена од таа личност или аргумент дали против власта или опозицијата

Кратковидноста на повеќето луѓе ,немањето храброст и свест кај голем дел популацијата поради ова сме во транзиција и криза веќе 20 години

ќе видиме, ќе видиме ...
времето ќе покаже ..
а тоа ќе биде скоро ...

koga skoro...jebote blagi rimski papa....:) se iznacekav be.....
Konceptot nie lizenje g'z na albancite i malce da ne ebat za da ima sozivot dur pola makedonija stana albanska.

samo pola????? mene kako mi se gleda ...toa biznis planot e veke za cela...pola bese 1941..:)
vo Makedonija ne mi se bendisuvaat samo prokolnatite malodusnici i predavnici koi plukaat po nasata zemja!!!!!
pljuk...pljuk...:)
етикетирањето се со цел да дискредитира било каква идеа дадена од таа личност или аргумент дали против власта или опозицијата

Кратковидноста на повеќето луѓе ,немањето храброст и свест кај голем дел популацијата поради ова сме во транзиција и криза веќе 20 години

jebi ga...kaj nas nikogas nemalo avtoriteti..nitu pocit kon avtoritetot...VISTINSKIOT....toa znaci deka nemame nI ELITA, a narod bez elita e GOLA VODA.... :)

jebi ga...kaj nas nikogas nemalo avtoriteti..nitu pocit kon avtoritetot...VISTINSKIOT....toa znaci deka nemame nI ELITA, a narod bez elita e GOLA VODA.... :)
кажи де сами сме си криви
кај нас ги плукаме во странство ги сметаат за богови,сами си ги бркаме луѓето ,додуша само за нас спас се турците да се вратат барем кај нив имало ред и авторитет кој писне апсана и крај

ајде и јас еден пљук

Тоа што ако го дадам своето мислење на темава ќе бидам етикетирана со оној модернион збор што почнува на К. И тоа...

Тоа што ако го дадам своето мислење на темава ќе бидам етикетирана со оној модернион збор што почнува на К. И тоа...
знам бе боже сачуј овде да купиш кондоми продавчкана ќе те памти цел живот како онаа.....
инаку кажи за тоа е форум да си кажеме што ни лежи на душа

Тоа што ја укинаја веронауката под превезот на секуларноста.

Во секој сегмент на животот е присутна политиката згора на тоа секој ја разбира и ја дискутира.

Во секој сегмент на животот е присутна политиката згора на тоа секој ја разбира и ја дискутира.
не зборавај етикетира и дек секој негов став треба да биде и твој став и на сите и дека секој кој каже во спротивно е луд или ненормален во најмала рака

наслението...
Превезите и лицемерието највеќе ме иритираат, да се чудиш бе како може толку навидум глуп народ да е толку добар во глумење лудило.
Помодарење, позирање,(инстант патриоти и уште поинстант космополити) пратење трендови,слепо верување во ликови без притоа уклучена основна логика исто така.
Се на се народ без дух.

“Турциии вратете се со вас барем ред се знаеше’’ Гарфилд.
: )

Не ми се допаѓа тоа што никој не води сметка за високообразованото население, си вложил толку труд и средства, а никој не ти гарантира вработување само врз основа на твоите квалификации и способности.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom