Remote Access

• Креатор на темата Креатор на темата VeGaS
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 јануари 2005
Мислења
1.000
Поени од реакции
8
Веб-сајт
www.lasvegas.com
Chekam dobro programche za Remote Access (znachi slichno na ona od WinXp sto go ima)

dajte nekoe samo sto go imate provereno, ili znaete deka super funkcionira

10% od profitot sto ke go napraam :wink:

Кој профит? Ај веќе со тој профит па дај префрли на сметката...

Ај да видиме за проблемов...

Најдобриот ваков програм викаат дека е GoToMyPC. 2 минути ќе ти бидат потребни за сетап, а дури имаш и телефонска подршка. +1 888 259 3826.

Еве најдов уште едно бесплатно прилично лесно програмче. Го имаме тестирано со Princ пред 2 години или така нешто.

Sape, pa ajde koga ke imash free time proveri dali sum online pa da ja probame zaedno. Jas sega ke ja instaliram, no ne mozam da ja probam zaso i drugive pcs niz kukava mi se so ista IP... ili mozda ke mozam, aj ke probam pa ke ti kazam, ama ti sepak pvt me :tra:

edit:

Instalirav, mi "mirisa" na solidno programche, ostanuva uste zaedno da go probame ;)

fala Sape!

Андроник напиша:
Најдобриот ваков програм викаат дека е GoToMyPC. 2 минути ќе ти бидат потребни за сетап, а дури имаш и телефонска подршка. +1 888 259 3826.

bara cc, nikad ne bi stavil, znachi ova odpaga, ke probam narednoto...

humanoid izvini ali toj cod jas go kupic ne e nekoj haknat da si znaes toj kod e legalen ...

И да е легален забрането е да го објавиш на јавен форум. И другите сериски се купени, што мислиш од каде доаѓаат?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom