Се имате ли онесвестено?

• Креатор на темата Креатор на темата Alley
  • Време на започнување Време на започнување
Ми се нема случено да паднам во несвест и да не знаем за себе некое време, но пред 4-5 години бев легнат и гледав фудбал, кога некој звони на врата, станав одеднаш отворив и ми се стемни скроз колената не ги осетив се потпрев за ѕид и се лизгав надолу, тоа траеше отприлика 10 секунди и кога станав комшијата на врата ми вика-абе добар си?:nesvest:

Ау, клипот е многу страшен. :ija:
Одговор. Не! Се надевам нема никогаш да ми се случи вакво нешто :nesum:

Ех, да, еднаш се случи и тоа, во Охрид кога бев пред некои 4-5 години, не памтам што се деси, а и тогаш не ми беше јасно, сè се случи набрзина...

Пу пу, ми се нема десено, немам такво искуство за среќа и не посакувам да осетам какво е чуството:nenene:

Скоро се онесвестив кога ме бапна кола многу мал бев тогаш некаде 4-5 год.На удолница типот возеше околу 60-70 се шашардисав ќе паднев за малку.Среќа имаше продавница у близина па ми дадоа вода и шекер да се смирам па добро поминав моеше и полишо да биде.Нешо посериозно немало.

Онесвестувач. Два пати. Неверојатно е како откако ќе се онесвестиш ти доаѓаат идеи за повисоко ценење и унапредување на животот. :pos:
Треба малку да ти се помати свеста и да ти збрчи во ушињата и драматично да падниш (ако имаш среќа, без повреди) за да ти текни дека нешто не правиш како што треба.
И да, нормално дека и надворешни околности можат да бидат причинители.

два пати официјално и еднас неофицијално(не је регистровано):toe:

Се онесвестив во 8мо еднаш. Цело училиште на нозе се крена. Ги терале сите да излезат во дворон или сите да се приберат во училницине дури ме носеле по скали :pos:
Tука имав едно лошо искуство шо несакам да се присетам зошо ми се гади со самата помисла. После лежев на хирургија, ги молев да ме пуштат.

Второ.. денеска не се онесвестив ама готова бев. Мама ме тераше во еден бутик да пробувам некои алишта и пошо беше низок таванот, а јас имам фобија од такви простори и наеднаш ми се сврти... почнав све дупло да гледам.. и мама многу се распаничи незнаеше шо попрво да напрајт.. ама добро поминав

Ми се случи еднаш пред 2-3 години.
Лежев на креветот и нагло станав да се протргнам со поглед во сијалицата и......се струполив на подот.

Mi se ima sluceno, pred nekoja godina, togas mi zaslabe krvta i nekolku pati se onesvestiv. Pred da se onesvestam nekogas se custvuvav sosema normalno a nekogas osekav deka se okolu mene se vrti, podavav raka da fatam nesto a toa nesto mi begase. Sekoas koa se budev moite doma bea naredeni okolu mene i me prskaa so voda.

Еднаш само како дете и оправдано беше, пошто ми закачија шестар во врат.

... баш пред некој ден едно мало на баскет се онесвести, паники, паники цел терен. Дури истрчав, доби милион шамари од брат му. Си помислив дека го голтнал јазикот, пошо не видов како падна, одма отварање уста, проверка дали дише, па барање на дупка на глава, ама добар беше. Затоа не се игра гладен на топло време.

Ми се има случено неколку пати кога ми падне шекерот одма ми се снижува и пристисокот и ако не седнам одма се онесвестувам.Еднаш се онесвестив на стадион кога бев на неој натпревар, а последниот пат знам дека беше дома паднав во кујна на плочките.И уште се прашувам како не сум си расцепела главата.

huhu samo 2 pati od koi ednas u skolo i znam deka mn mi trebase da osvestam brrr znam deka poslem toa nemzoaes niso u usta da stais :nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom