Се имате ли онесвестено?

• Креатор на темата Креатор на темата Alley
  • Време на започнување Време на започнување
se neam onesvesteno ali iam nekolku pati videno kako se onesvestuvaat pred mene. pojke strav mi e koga ke vidam nekoj da se onesvesti otkolku koga ja bi se onesvestil ( a mi se ima sluceno za moment da izgubam ramnoteza i da mi stane belo pred ocive) no sepak se neam onesvesteno.

Јас не фала Богу...ама имам онесвестено со мојот шмек

Јас се имам 2 пати онесвестено и тоа во црква. Од тоа кандилото и мирисот на темјан мисе врти свеста и...жгупп:nesvest:

Никогаш не сум се онесвестил и не дај боже по тие мислења што ги имате се наежив треба подобро да си внимаваме на здравјето за да не се онесвестиме како прво онесвестувањето може да биде од ненаспиеност , слабокрвност,паѓање на притисок,прегладнетост и сл. Сум гледал како се онесвестуваат и стварно тоа многу ме наежува едноставно страв ми е , се има онесвестено мој другар поради прегладнетост па потоа кога се освести му дадоа лимон и му се сарни но тоа беше многу одамна потоа тој ми кажа дека кога се онесвестиш како во иста секунда право да се разбудиш едноставно се било темно пред тебе.

Еднаш од менструални болки, и еднаш ко последица од анестезија.
Тоа второто беше бед, втор ден после операција пробав да отшетам до ВЦ и таму загубив свест па бев на работ да паднам многу лошо и фино да се докршам, но сестрите ме видоа навреме.
Е тек после тоа цел ден инфузии...

Да неколку пати, и тоа од сонцето еднаш добив сончаница, а другиот пат само се онесвестив на релација плажа-апартман:pipi:

da
i toa kao dete me bapnala kola
i sum bil u koma
ne se znaelo dali ke se vratam u zivot
i vidov sto e smrt.

Еднаш од менструални болки, и еднаш ко последица од анестезија.
Тоа второто беше бед, втор ден после операција пробав да отшетам до ВЦ и таму загубив свест па бев на работ да паднам многу лошо и фино да се докршам, но сестрите ме видоа навреме.
Е тек после тоа цел ден инфузии...
e bas me intersira kako od menstrualni bolki

e bas me intersira kako od menstrualni bolki

Од болка , како може да биде !!! Да не сакаш сега да ти го опише настанот во облик - "Менструални извици пред фаза на онесвестување" ... :tapp:

Онесвестено не ама ми се има стемнето пред очи и паднав на земја ко покосен. На утакмица дуел игра и дечкото наместо у топката на мене у слепоочницата. ми се заврте,ми се стемни и трес на тревата. После тоа докторот ме прегледа и вика Влегувај и трчај хаха.

Еднаш додека се враќав од тренинг фудбал, се враќав дома , тој период бев болен, со тепмература отидов на тренинг, издрзав со крајни напори, и накај дома возејќи се во автобус, сум паднал, и после ме седнале на столче ама уште ми беше лошо, а од замор мн, пати имам заспиавно у автобус:vozbud:

Ми се има стемнато 3-4 пати ама за срека се немам онесвестено.

Да,на тренинг кошарка..затоа ме отпишаа:zid:Изгубив контрола,ми се темнеше и...после сите беа околу мене,тренерот нешто ми зборуваше..Имам здравствени проблеми,еве да издвојам слабокрвноста поради која мноогу чести,скоро секој ден при станување од било каде(стол,кревет,клупа..)ми се темни пред очи и губам контрола неколку секунди...и плус на тоа шумче ми најдоа во некоја фаза,веќе од што ми зборуваат и плашат незнам ни како ми е со тој проблем...

И ми забрани докторот да тренирам спортови како кошарка,фудбал,да не трчам многу...и ме отпишаа од кошарка!Колку сум глупо суштество,зошто морам да бидам вака??:(Ме опишаа бре..од кошарка!!:lut:
Ама немаа!Нема да се откажам!:)Секој час на физичко играм кошарка и некогаш пред двор шутирам и ништо не ми е!Добро..некогаш ми се врти ама не е ништо опасно најверојатно:toe:

паа ми се нема до сеа десено,и недај боже
аали мн често ми се има стемнувано пред очи....буквално ќе ми се стемни
дали од нагло станување,или па од замор нешо......али навикнав више на тоа паааа,неам гајле

за сеа

Ееееее и тоа не еднаш... Летно време имам повеке проблеми поради топлото време,ми пага притисокот и толку ми треба!!! Ама сега знам од што ми е па си се пазам колку толку... :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom