Плескање по гз, гребење со нокти и гризење за време на секс

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
За жените: Дали ви е убаво кога одвреме-навреме партнерот ќе ве плесне по гз додека имате секс, или тоа ви одговара затоа што нему му одговара и возбудува?

За мажите: Што за мажите, не знам што да прашам:icon_lol: Најверојатно ги пали тоа штом го прават, само не знам зошто.

мене мепали девојка со добар гз а и добро ми доага коа ја плескам за време на секс малце е грубо али јебига мене ми е убаво

kkoa imam sex znam da plesna so rakata onaka mashki ama ne sakaaat site devojki nekoi posle sex mi imaaat kazano boli be !!!

A be mnogu so toa "pleskanjeto" vecerva......enivej....obozavam pleskanje za vreme na doggystyle.....je..

fortune dobi inspiracija za pleskanje...pa shto da e...:)
jas sakam pleskanje...po gz pleskanje e kul sakaat i mazive da gi pleskash...samo i na mene ne mi e jasno zoshto sakaat da gi pleskaat i da pleskaat ...:icon_lol:

дајдо, па ако си ја акнал од земја со плескањето, нормално дека ќе ти каже дека ја болело. Тоа се прави онака само колку да се чуе пљас, а не да ја осакатиш.
Allita напиша:
fortune dobi inspiracija za pleskanje...pa shto da e...:)
jas sakam pleskanje...po gz pleskanje e kul sakaat i mazive da gi pleskash...samo i na mene ne mi e jasno zoshto sakaat da gi pleskaat i da pleskaat ...:icon_lol:
:pos: :pos:

Мене ми е страв да плеснам некој, да не ми ја закачи. Ама пред да се обидам, прво полека онака неприметно ќе плеснам, а ако видам дека не се буни, ќе шлапнам да се слушне. Тоа му иде како "Ајде, бутај, добар си, продолжи така":icon_lol:

Јес, јес, ми лајк спенкинг фак ју вери мач.

Уживам у плескањето по гзишта, нешто како хоби ми е. Ама барем нежен сум, воглавно. :)

FortunE напиша:
дајдо, па ако си ја акнал од земја со плескањето, нормално дека ќе ти каже дека ја болело. Тоа се прави онака само колку да се чуе пљас, а не да ја осакатиш.
abe vidi sea koa sum pijan nevikam ne neam oset inache koa sum STREIGHT onaka nezno ubavo a sepak grubo ako me sfakash 100% se palite na toa PLES :je: :je:

абе нежно со рака така без залет само плас и готово

Ајде мажите сакаат да плескаат, но дали сакаат да бидат плескани? Би сакала некој од форумџиите да се изјасни по ова прашање:)

FortunE напиша:
Ајде мажите сакаат да плескаат, но дали сакаат да бидат плескани? Би сакала некој од форумџиите да се изјасни по ова прашање:)
Зашо не ме плесна по гз дур бев Охрид?:)
Ќе видише со мои очи дал сакам ил не сакам.

FortunE напиша:
zavisi nekad mnogu ke me zapali koa ke me plesne devojka i posle ke me zgrapchi za gz koa sum vrz nejze mhmhmh sho ubaf filing e toa :kajg:

FortunE напиша:
ЈА сакам али да не биде садо мазо со камшици едноставно Грубоста ја зголемува возбудата кај двајцата партнери

StormAngel напиша:
Зашо не ме плесна по гз дур бев Охрид?:)
Ќе видише со мои очи дал сакам ил не сакам.
Ало, темава е за плескање за време на секс, а не онака мавање од ќејф додека поминуваш:icon_lol:

CopyOfDeath напиша:
ЈА сакам али да не биде садо мазо со камшици едноставно Грубоста ја зголемува возбудата кај двајцата партнери
Тука станува збор за плескање со рака, а не со камшици.

Плескањето најдобро е за време на побрз и погруб секс, нели?:icon_lol:

FortunE напиша:
Ало, темава е за плескање за време на секс, а не онака мавање од ќејф додека поминуваш:icon_lol:

Тука станува збор за плескање со рака, а не со камшици.

Плескањето најдобро е за време на побрз и погруб секс, нели?:icon_lol:
Упс. Ја занесен, ескјуз ми. :)
А за плескањето, па може да се употреби и како дополнителен мотив.
Ја плескаш по гз и и викаш, ај мор, почни работи нешчо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom