Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
поефтинки чанти преку рамо(поштарски)...
добри машки кошули струкирани...

На 349358094584957 места во градов. Не е нешто ретко па да го нема.

Продавница со производи на Converse освен таа во ГТЦ, има некаде на друго место во Скопје?

На 349358094584957 места во градов. Не е нешто ретко па да го нема.

Продавница со производи на Converse освен таа во ГТЦ, има некаде на друго место во Скопје?

Конверс имаш во Беверли во Капиштец...

На секој од вас ви затребало некаква спортска опрема, позната марка на облека, редок вид на додатоци за храна, нешто од бела техника итн. што иако сте барале, не сте можеле да го најдете во вашиот или друг град, иако (во некој ќош што би се рекло) се продавало.
Затоа оваа тема ја отварам доколку некој има вакви слични проблеми на ова, може да праша тука и некој од јузерите што се на форумов да му одговори. Инаку не мора да се работи за некој производ, туку може и за услуга.

На пример, мене ме интересира дали во Скопје има продавница која што продава облека од Old Navy, GAP или Lee?

Ако постои дупла тема на оваа, можете да ја избришете.
Оld navy знам сигурно дека..нема, сори. И јас сакам. :pipi:

Во OVERNET имаш stresproof cases, метални за лап топ. Не знам колку се..

Ајде помагајте, каде можам да најдам огомни постери од мотори платна и слично ај ве молам ако знае некој нека каже или нека пише пп.:vozbud::vozbud:

Каде може да ми изгравираат dogtags со мое име??

Ај нека ми казже некој кој знае каде можам да ставам пирс на усна тука во Скопје?!

Продавница со производи на Converse освен таа во ГТЦ, има некаде на друго место во Скопје?[/QUOTE]

Имаш сеа Converse и на рекорд карши меднес

Каде може да ми изгравираат dogtags со мое име??

Провери во аверс до собрание, малку е фенси местото обично праат украси и медаљи и пехари ама мислам дека може да ти изгравираат

Комплетен сет на покер чипови некаде низ Македонијава?

А, и друго. Pink Floyd маици?:icon_cool

кај да најдам полициски и воени амблеми од Македонски единици??

а кај можам да најдам онакви, имитации цирконски диадеми, ама малечки шо ги стават невестите? во Скопје де нели :)

пс: и цена случајно ако знаете

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom