Колку често слушате музика

• Креатор на темата Креатор на темата TargeT
  • Време на започнување Време на започнување

Колку често слушате музика

• Секојдневно

Гласови: 337 91,6%
  • Понекогаш

Гласови: 18 4,9%
  • Кога-како

Гласови: 9 2,4%
  • Многу ретко

Гласови: 4 1,1%

• Вкупно гласачи
    368
Сите кажаа дека ептен често слушаат музика, али пак има еден/една кој слуша музика Кога-како, баш ме интересира кој е тој.

TargeT напиша:
Сите кажаа дека ептен често слушаат музика, али пак има еден/една кој слуша музика Кога-како, баш ме интересира кој е тој.

Ај да ти исполнам желбата..па ке речам дека слушам музика Кога-Како...ете и гласав така :) ...

ја стаив многу ретко, ама док сум на нет, ми свири винампот без прекин.

Non stop sum so muzika. Ako ne e muzicki sistem,togas na kompjuter, koga idam negde iPOD u dzeb obavezno.

секој ден си ја пунам глаата со моите психопатски стфари...по едно два-три саата, без разлика дали обрнувам внимание, тоа си седи пуштено

најмалку 12 сати сум на музика...не можам да живеам без чудово...

Na rabota slusam muzika postojano. Dali e po moja zelba,ili po potreba,ubava muzika slusam. Eeee,koga ke si dojdam doma,imam eden tatko-veseljak (on voli srpsko),me true dodeka rucame.Posle toa gasam se i nanam. I sega eve ti iznikna Kajgana radio.Abe mir da se nemalo...:):):)

Постојано слушам музика..
Станувам сабајле прво што правам - пуштам музика. Додека учам слушам музика полесно ми е за памтење. На школо по одмори стално пуштаат музика. Кога се враќам дома си пуштам музика. Заспивам со музика. А бе постојано слушам музика, ако не слушам пејам.. не можам без музика:)

bez muzika nemozam da zaspijam .. nemozam da dremam pred pc .. ako nema muzika okolu mene nekako gluvo mi e mestoto ... ne se zivee bez muzika !

Нон стоп 24/7/365 слушам музика. Без музика денов ми е празен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom