igor108367
Dark Lord Sauron
- Член од
- 25 јануари 2009
- Мислења
- 2.516
- Поени од реакции
- 113
многу се интересирас.тоа е добро,инаку јас сум роден во велес и 11 години живеев таму а и чат пат навракам....само некако многу ми звуци ова по која цена тоа да се дозволи-бидејки цената ја знаат велесани...еве ке ти казам оригинална локација на топилница е злетовски регион близу наогалистата а и пониски тросоци-верувај биле два пати повеке од дозволеното АМИН прасај ги лугето што живеат близу окта па дали и тие имаат проблеми-ако споредиме кај оката тие се рециси 10-кратно поизразени отколку тие во велес а и секако сакаме ЕУ треба стандарди-нека средат со филтрација па нека работат
Eве јас ќе ти кажам друг факт. Топилница ја изградија со лажни студии. Најголемо тврдење за градење на топилницата во Велес беше дека ружата на ветрови ќе биде 95% од времето насочена спротивно од градот. Тоа е лага бидејќи е 90% насочена во градот.
А за филтри. Тие филтри се најавуваат со години. Новите газди се старото раководство на Инвестас. Прочитај по записи колку пати ги витија и носеа тие филтри, а никогаш не стигнаа.
Исто така ако ОКТА загадува и ако тие луѓе имаат проблем не значи дека е во ред. Значи само дека државата треба да превземе мерки против ОКТА.