Се сеќавате ли на вистинското ВМРО-ДПМНЕ

• Креатор на темата Креатор на темата Laze_14
  • Време на започнување Време на започнување
Мислењето на ЉуБчо за паметно може да се земе само еднаш нели,кога го донесе Гвујо за председател на ВМРО-ДПМНЕ иако мнугумина беа против таквата негова постапка?Абе ај не заебавај,сега паметен е или не овој ЉуБчово,одлучисе веќе еднаш.:toe:

види АБЦ твоите просдсовски ставови многу ми се познати
така да најмалку компетентен си да ми поставиш вакво прашање
за мене Љубчо нити бил паметен нити ќе биде
претседатели ќе си се менуваат а партијата ќе си опстојува и ќе си ниже успеси со овој или оној кој ќе работи за нејзино добро

за мене Љубчо нити бил паметен нити ќе биде
претседатели ќе си се менуваат а партијата ќе си опстојува и ќе си ниже успеси со овој или оној кој ќе работи за нејзино добро

Успесите на Грујо во ДПМНЕ се должат најмногу на роднините и пријателите напикани во централниот комитет на партијата која јас ја познавам многу поубаво и од самиот сегашен нејзин председател и за која никој друг освен мене овде на форумов не е покомпетентен да дава изјави од 91ва наваму во континуитет.:toe:

Успесите на Грујо во ДПМНЕ се должат најмногу на роднините и пријателите напикани во централниот комитет на партијата која јас ја познавам многу поубаво и од самиот сегашен нејзин председател и за која никој друг освен мене овде на форумов не е покомпетентен да дава изјави од 91ва наваму во континуитет.:toe:

има многу покомпетентни
туку заборавив
ти си стручен за се, се знаеш

ДА???Имаш нешто да кажеш?
вмровец не се станува или отстанува тој се раѓа и умира таков а за тоа дали е цвујо или љубче или кој и да е тоа е друга работа ја не го сакам човекот ја ја сакам партијата не само ја туку и сите прави вмро вци

:pos2:По се изгледа почна да судиш по потписот.Нема везе авторот на овој потпис ме насмеа и затоа го ставив.А апашот Бранко е последниот за кој би работел.Него муабетот ми беше дека е завршено времето на патриотските повици и сл. лудила.Тоа е минато.Ај види сега братот Љубе на митинзи собираше едвај по 70 души.Од тие половината се од радозналост.Не не тоа повеќа не оди.А Бранко и компанијата арамии кој ги ебе.И тие кај и да е ќе можеш да ги најдеш во историјата.Историја од која ќе се срамиме.
Рано е уште за некој во историјата уште еднеш на Македонскиот народ ќе му го гледаме сеирот со Бранко премиер е тогаш кој ќе биде маж да издржи нема да е како сега кој од кој поголем ВМРОВЕЦ.

Многу убаво се сеќавам на почетоците на ВМРО-ДПМНЕ (а денешново, патем, е исто така она вистинското).
-Денешното дпбне нема М во него.
-Денешното дпбне е реформираната Д.А. и вториот ешалон од сдсм на времето у коалиција со протобугарите од Македонија.
-Денешното дпбне не е десна партија (освен декларативно).
-Денешното дпбне ги има заборавено или издадено сите појдовни замисли и принципи и како такво НЕМА ПОТРЕБА ДА ПОСТОИ веќе.
Тоа е една дебилна сурија крајно материјално и кариеристички мотивирана која што нема сила да направи било каква промена на подобро за и во Македонија.

-Денешното дпбне е реформираната Д.А. и вториот ешалон од сдсм на времето у коалиција со протобугарите од Македонија.
-Денешното дпбне ги има заборавено или издадено сите појдовни замисли и принципи и како такво НЕМА ПОТРЕБА ДА ПОСТОИ веќе.
Тоа е една дебилна сурија крајно материјално и кариеристички мотивирана која што нема сила да направи било каква промена на подобро за и во Македонија.

Ај ти :kesa: и гледај си ја Сојуз на Комунисти на Македонија(во стечај).
Вашата сте ја оправиле и наредиле сега тука памет ќе солите:toe:

не бе тој е од Титови леви сили :pos2:
или како што би рекле еднооки титови десни дебили :pos2:

Денешното ДПБНЕ е најголемиот кошмар на седесе.

Колку си ти компетентен за да етикетираш еден ник на вечен опозиционер како АБЦ ?
вмровец не се станува или отстанува тој се раѓа и умира таков а за тоа дали е цвујо или љубче или кој и да е тоа е друга работа ја не го сакам човекот ја ја сакам партијата не само ја туку и сите прави вмро вци
Другар ти си помешал национална и партиска припадност.....или евентуално фудбал и политика.
не бе тој е од Титови леви сили :pos2:
или како што би рекле еднооки титови десни дебили :pos2:
Значи покрај касновечерните монолози, твоето "богато" политичко искуство (ова у контекст дека си компетентен да разговараш за политика) го влечеш и од еднооки. Супер, и тоа е напредок.
Денешното ДПБНЕ е најголемиот кошмар на седесе.
....а во блиска иднина и на Македонија.
А да пробаше да го демантираш.
Особено овде:
-Денешното дпмне е реформираната Д.А. и вториот ешалон од сдсм.
И овде:
-Денешното дпмне не е десна партија (освен декларативно).

А да пробаше да го демантираш.
Особено овде:
-Денешното дпмне е реформираната Д.А. и вториот ешалон од сдсм.
И овде:
-Денешното дпмне не е десна партија (освен декларативно).
гравчињава ми велат дека сеа пак ќе се претвори во препукување и обвинување од типот предавници и итн.

Инаку вистина вистина ,говорите на вмро ме потсетуваат на говорите на комунистите во постовоена југославија

ајде сеа јурииииииииииииш напаѓајте вмро-овчиња

гравчињава ми велат дека сеа пак ќе се претвори во препукување и обвинување од типот предавници и итн.
Доколку некому ограниченоста и слабиот капацитетот не му дозволува да каже нешто поразлично од болдираново кое си го напишала погоре...бујрум, нека продолжи. Таму јас ништо му неможам :toe:
Инаку вистина вистина ,говорите на вмро ме потсетуваат на говорите на комунистите во постовоена југославија
Или можеби на......:Пратеник на ВМРО со профашистичка музика ќе ја спасува веронауката
ајде сеа јурииииииииииииш напаѓајте вмро-овчиња
Они последните три години се нон-стоп у офанзива.
Ама мене се ми се чини дека трчаат накај погрешна статива :)

Интересно ова, ти уште пред пубертет знаеше дека си така роден или од градинка? За јасли да не те прашувам веројатно не се сеќаваш.

Vmro Dpmne se razbole 99-ta. Vo 2003 dojde covekot spasitel. eve ja negovata pesna:

S konja gazda mashe
svi bacaju cvece
video sam krajputashe
umiru od srece.

Ja na konju
oni dole.
Bog te jebo
sto me vole.

Iza njega su ubice
to konj konja jashe
sve gazdine ulizice
plase krajputashe.

Ja na konju
oni dole.
Bog te jebo
sto me vole.

Ajde gazda baci malo
parica od srebra
da lomimo ruke noge,
vilice i rebra.

Ja na konju
oni dole.
Bog te jebo
sto me vole.

NAIVNOST

Dodeka nie gi falime lideriite bez razlika od koja partija se tie slobodno si go polnat bankovnoto saldo.Golem pozdrav do EDINSTVENA MAKEDONIJA.:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom