Анџела, "гола" на -12 степени

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
E ako toa treba za da stanes poznat.....utre izlagam "kako od majka roden" direktno na "Rekord" i cekam 5-ka...

Елате при мене да позирате, на - 25/6 да ве видам, ни туле ни маде нема да имате, а на женките не тесна, собрана, ами збрана, ко да нема отвор.

Ејјј не ми се верува кое внимание ви го зема оваа анџела, wanna be манекенка од 7 одд али никако да и успеа, па мора да се соблака, за да ја видат лугето. Типката која на плажа со шминка и пудра едно кило и со штикли одеше. Сеа се прави цура ипол. Врска нема, гадна е ко ***

smizlicka напиша:
a sto ste zapnale pa za ovaa angela pa koooolku e samo grda
Леле, не ми се верува еј.

Љубоморна си и на Анџела! :ija:

Не ја знам во живо - за сликата зборам. Не дека е лепотица, ама по што заклучи дека е грда живти се'? :kafe:

Acid напиша:
Леле, не ми се верува еј.

Љубоморна си и на Анџела! :ija:

Не ја знам во живо - за сликата зборам. Не дека е лепотица, ама по што заклучи дека е грда живти се'? :kafe:
Ајде јас цврсто стојам дека е грда, ругобава, уффф ми се лоши кога ке помислам на нејзе, не па кога ке ја видам. Ејсид плс катанец на темава.

Неможе.
Еве ја уште еднаш за инает. :pos:

%7B82B4BC0D-6BE7-442E-8104-58085C2935C8%7D_lavica-2.jpg

Леле ама е дебела : како торта на три спрата у тоа меот е !!!!

Macedalien напиша:
Леле ама е дебела : како торта на три спрата у тоа меот е !!!!
Заборавив да кажам, Анорексична беше пред 4 години, уф грдотијааа, најголемата бештија (заедно со другарка и) во Скопје.

Шо кажа ѕвер? Извини ама ептен не те разбрав а праам социо-политичка наука врз феноменот Анџела : не смее да ми побегне ниту еден параметар!!! :star:

Toreador напиша:
Водка, бејб

Е ова ти се вика ШШШШШШШШШШШШМЕККККККККК!!!!! Водка пази на задникот :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Море шо сте запнале сите Анџела ваква Анџела таква, ај признајте дека сите сакате да и го „тииит” по еднаш, а може и два пати.... :) :) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom