Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

сакам да се запознам со регистрираните луѓе на форумов.

so Klinka . mari , mandy , mona u mn dr.

Јас би сакал да се запознаам со сите од форумов затоа што до сеа знам барем едно добри 100 души (а може и повеќе)!!!

Ај фатете си девојки и доста се лижете тука. Ќе ја затворам темава ако не прекинете.
Скорпија, Боки и Геџо ... ќе летате на бан вие како што ми изгледа ... секаде истото го терате ... отворете си мсн ако не па, а на форумов пазете со непотребни муабети.:star:

Со Никола..!!!!:pipi:

maliOT напиша:
a da si naprajme zurka pa fino lepo site so sekogo da se zapoznaat
:)))))))))))))
Праевме тоа...
Јас сакам со сите машки на форумов да се упознаам (за инат!)...
Значи све шмекери на форумов :):)

Со Струмикс веќе еднаш:costumed2 :vozbud:

Значи за да сакаат жениве да те запознаат требе да си КРЕТЕН, јао кај ојде сфетов, нема веќе онаа песмата на Бранко Коцка Коцкица-У Свету Постоји Једно Царство (у њему царује другарство).
Јас се надевам дека ќе се снајдам со време и со пари за да ојдам у Охрид да ги запознаам Ники и Натуш!!! И нормално сакам да ги запознаам Macedalien, StormAngel, WolfPack, Sagaqua, PSYtisfaction, Cyber Lady...

Со Pearl. Еднаш ме излажа дека ќе се видиме и не дојде ама ај ке и простиме.

додаток
Абе сега видов Пеарл пред мене пишала дека сака да ме запознае.
Опаааааааа

pearl напиша:
Сакам, посакам, најсакам, ептен САКАМ да го запознам Јаков!!
Чоекот, како ретко кој, ме паѓа од смеење :):):)
Леле знаеш ли сега шо ќе биде по форумов, пфф долга и широка. :)

Инаку еве баш би сакал да ја запознаам Бисеркава, да видам која е, каква е и чија е. :) Многу сакам да ги запознаам Катја и Маринче, више година дена ги знам виртуелно и никако да се запознаеме. :tv:

Би сакал онака да му седнам на едно кафе со Никола (па макар пиво да е) :3:

Jas gi poznavam od forumov skoro site shto sakam da gi poznavam.
Ostanaa ushte 2-3 osobi so koi zboruvam no ne sum se videla vo zhivo (a bi sakala) i toa sega za sega bi bile: Mandrak i Nikola

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom