Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па наведи причини зошто си против ако сакаш некој да постира на темата, поттикни ги малку форумџииве..Ajde da ozboruvame malku...
Mi tekna na Matija!:baeh:
Jas sum protiv....:pos2:
Епа шо го бараш ова од нас. Еве ќе ти кажам јас, тетка ми има отидено таму имаше мигрена и еве ја сега ниту глава ја боли ниту ништо и даде некаков си чај шознам јас. А тебе ако толку те интересира да си појш кај неа лично и да си ја прашаш ние не сме овде некои за да ја правдаме или да ја грдиме.bas me interesira na koj pomognala...ama so validna medicinska dokumentacija..
А медицинска документација за што ти треба? Не е доктор, треварка е.bas me interesira na koj pomognala...ama so validna medicinska dokumentacija..
Еден исти чај?to sto mi e antipaticna e nejzin problem ama to sto eden isti planinski caj go prodava za 5o evra i so istiot leci carcinom, dijabet, krven pritisok, zgolemuva imunitet, slabee, po potreba debeli......toa veke e problem na policijata
Па оди пријави ја де. Таа не продава отрови, таа продава чаеви. Ако толку не веруваш во нејзиниото лечење твој проблем.to sto mi e antipaticna e nejzin problem ama to sto eden isti planinski caj go prodava za 5o evra i so istiot leci carcinom, dijabet, krven pritisok, zgolemuva imunitet, slabee, po potreba debeli......toa veke e problem na policijata
А не твој. Уосталом, ако си толку против и пријави ја со ова образложение. Баш ме интересира реакцијата на синиве капчиња.to sto mi e antipaticna e nejzin problem ama to sto eden isti planinski caj go prodava za 5o evra i so istiot leci carcinom, dijabet, krven pritisok, zgolemuva imunitet, slabee, po potreba debeli......toa veke e problem na policijata
Чив менталитет? Македонски?medicinska dokumentacija na tie so gi izlecila..
i mnogu mi e zal sto lugeto se lazat so ovie raboti ama toa e mentalitet nas.. inaku zapoznaena sum mn dobro so nejzinite produkti.
ist caj poinakva nalepnica:pos2:
А шо се замараш толку за другите. Убо кажа џимеј, не се лечат кај доктор, туку кај треварка.medicinska dokumentacija na tie so gi izlecila..
i mnogu mi e zal sto lugeto se lazat so ovie raboti ama toa e mentalitet nas.. inaku zapoznaena sum mn dobro so nejzinite produkti.
medicinska dokumentacija na tie so gi izlecila..