Како би сакале?

• Креатор на темата Креатор на темата The_Grim
  • Време на започнување Време на започнување
Јас би му рекол на убиецот да ме остави уште 2-3 дена .. за да си се поздравам со сите ... да си се изгушкам со сите .. и последен ден у кафана да се здрвам .. и може ке ме заборави :) и после нека ме убива колку сака :)

Би сакала да умрам на електрична столица,а желба-убиецот да ме држи за рака :pos::pos::pos:

Па вака, убиството сакам да биде со инекција, да заспијам и повеќе да не се разбудам , а последна желба..мммм... веројатно да бидам сама со убиецот пред тоа да се случи и да ми даде неколку дена претходно за да се збогувам со најблиските.

kiro hametovski напиша:
последна желба: пеер дај бе малце пиштолот да ти го видам! и глаата ко бомбонче со рум ќе му ја прснам

И јас би му рекла така:ojea: :ojea:

со пистол и да не осетам кога ке ме убие

Желба ќе му речам да му напрам една ферска, ни оружје ни ништо, да се степаме машки, едно 10 минути (доста е ќе суморам секако). Е тек после, ќе му речам да ме издрогира, ама многу, најфаца е некако, интересно барем ќумриш.

da me zakopa ziva,bar ke iskoristam da vidam kako e da si pod zemja

Да те закопа жива ???
погадно од тоа и од давење нема да се мачиш
или гадно е ко на еден филм не ми текнува како се викаше го бушеше со бор машина и типов сакаше да си оди а овај му ги скина нозете и му ја отвори вратата да си замине па после жив го сецкаше
јас сакам куршум в глава

1. Дај да го видам пистолот малку
2.Ела за две години пак.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom