Како би сакале?

• Креатор на темата Креатор на темата The_Grim
  • Време на започнување Време на започнување
со пиштол у глава

а последна желба би ми било да ме пушти

Последна желба: Да добие срцев удар, 10 секунди пред да проба да ме убие

Ако не успее ова, сакам да ми дозволи да испијам апчиња за спиење и да се предозирам и у сон да умрам:pop:

hmmm paaaa jas sum za kursum u glava,eventualno se4enje grklan...

a zelba...da svrtam dva-tri broja i da kazam na dve-tri licnosti kolku si gi sakam...iliiiii da mi dae da se nacukam so pivo,secena vodka i crveno vino :) ...nekoja od ovie dve,pojse me vlece vtorata :)

да ми даде да се упуцам сам

Сакам да ме тепа со скии до смрт....

Последна желба би ми било од гондолата во боровец меѓу стубови....

BusHav напиша:
И садисти сме имале тука еј!

Јас би сакал да биде што е можно побрзо изведено сето тоа-стрелање може,да си легнам да спијам па у сон да ме убие или нешто така.
Само сакам да не гледам дека умирам,да се мачам...

Па ти се посра....да немало мачење....па малце забава...ако нема поинаква и мачењето го зиам у предвид.

Последни две желби ќе ми бидат:
1. Да ја видам девојката и да и кажам дека ми е жал за се, и дека ја сакам.
2. Сакам да ме убие со Shotgun.

Spored site nacini na ubistva sto gi imam videno, "najinteresno" mi e koga taka brzo ke mu go krcnat vratot na nekoj. Sakam i jas taka :)

posledna zelba...hm..da mi ispee nesto.

Немам баш многу мерак да му се бројам на некого како на Кантер страјк,ама може со моторна пила(на струмички-џага).Интересно изгледа на филмови,не за друго,онака е многу јако кога станува цел екран црвен од крв.

Последна желба-немам.

Goddess of Chaos напиша:
Moже тоа на водкамикс предлогот....ама иначе сакам последна желба малце да ме помачи :):)

Ooooo...Sado-Mazohizam...masala...masala...zelbata ke ti bide ispolneta....:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

последна желба: пеер дај бе малце пиштолот да ти го видам! и глаата ко бомбонче со рум ќе му ја прснам

Би сакал да црканм за време на ебење, со осмех на лице :pos: :pos:

А последна желба....хм...да ги дознаам одговорите на СИТЕ прашања за универзумот

Ако би можел да те пушти да замрзнеш некаде на планина, тоа е дефинитивно најдобро. Онака загреан ќе заспиеш во снегот и толку :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom