Како би сакале?

• Креатор на темата Креатор на темата The_Grim
  • Време на започнување Време на започнување

The_Grim

Acid Nightmare
Член од
22 ноември 2005
Мислења
1.501
Поени од реакции
24
Eve malku morbidna tema...zamislete si ve faka seriski ubiec i vi veli deka bez razlika na sto....vie ste minato....samo ve ostava da kazete posledna zelba...dobro aj dve posledni zelbi....

1.Kako sakas da bides ubien???

2.Posledna zelba(samo da ne bide "nemoj da me ubivas") :)))

Go For It!!! :pishtoldz:pishtoldz:pishtoldz

Во сон, едноставно легнуваш да спиеш како секој пат кога ќе ти заврши денот, И крај. Повеќе не се будиш, те нема!
Без одредени потешкотии и компликации.
Silent and sweep death!

Ja ako veke imam sansi da biram...bi izbral pienje otrov....mislam najbezbolno ke da e....a nesto sto najnesakam e davenje....pri samata pomisla deka bukvalno se "gledas" kako umiras i nemozes nisto da storis vo vrska so toa...mi doagja da se udavam...:))

epa vaka ako vishe mora da me ubivaaat prvo poslednata zelba ke mi bide da ja vidam mama a posle sakam sakam da me streljaat

The_Grim напиша:
A na koj nacin "brzo i bezbolno"???
е тоа му оставам на убиецот да одлучи, а последна желба би ми нило еден блоуџоб или хендџоб да ми напрај :pos:

Едноставно брзо и безболно у глава куршум...

5 дози хероин у вена и више не се будиш, а последна желба: „пази со иглата малце, да не боде многу“ :pos:

сакам да ме врзе и да ме камшикува, да ме сече додека не искрварам, да патам за моите гревови..

не бе, сакам да умрам ко господин. да фатам сида од некоја црнкиња.

или не.. :(

Goddess of Chaos напиша:
Moже тоа на водкамикс предлогот....ама иначе сакам последна желба малце да ме помачи :):)

И садисти сме имале тука еј!

Јас би сакал да биде што е можно побрзо изведено сето тоа-стрелање може,да си легнам да спијам па у сон да ме убие или нешто така.
Само сакам да не гледам дека умирам,да се мачам...

1.so kursum vo glava
2.a posledna zelba... da mi ispolni 10000000000000 zelbi:pos:

желба, да му прднам в фаца.. ако се раѕбуди, можно е да ме убија :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom