Точкест
I'm Awesome
Што значи тоа? Јас имам SSE3 и SSSE3.
Друга работа. Гледав вчера по сајтовите има разни верзии 10.5.2 10.5.4 10.5.5 10.5.6 па веројатно таа со 6 на крај е последна зашто со 7 не сретнав. Која да ја симнам? Може ли да ми дадете линк од торент или од рапидшеар, ама да е испробана инсталацијата. Прочепкав јас по торентите и хаос беше дури и на приватните тракери. Има верзии со 2гб со 3гб па се до 6гб. Почетник како мене многу тешко да се снајде. Од кај да знам која треба.:nesum: Друга работа што забележав е што на 80% од торентите пишуваше само AMD а Интел во многу малце торенти го сретнав.
И последна работа што ме интересира, дали различен туториал е за различна верзија, зашто само за 10.5.2 најдов еден куп, а за поновите неможев да најдам ниеден среден, па пример ако треба да инсталирам 10.5.5 дали може да се водам по туториалот за 10.5.2? Веројатно одговорот е даали сепак нека ми потврди некој што има испробано.
Мора да сум многу претпазлив зашто имам некои 200-250гб податоци кои несмеам да ги избришам и затоа волку препрашувам, за да не ги сјебам дур инсталирам, да утнам негде, па да жалам цел живот што се решив да пробам Мек.:helou:
10.5.6 е последната верзија од OS X