СДСМ темпира етничка бомба во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата exlexmk
  • Време на започнување Време на започнување
Пречесто се споменуваше вмро како екстремна и партија која е наводно проблематична, демек (така порано кружеа гласини и написи) ако победеле, ќе сме имале војна.

Ама гледајќи наназад кој иницираше и иницира вакви тензии и можни војни, сосем обратните и кротки сдс... колку подмолни намери, толку ли да не се сакала својата држава и народ бреј.

Латас ко Латас затоа си е платен ,да чкртне два три реда и кривецот за сите проблеми е пронајден!Ја викам повеќе да пазите на економската бомба што ни следи,туку што мелам па ја, и тогаш ќе чкртне некој дека седесето е крив и тоа е тоа

za celosna vlast na vmro dpmne...ustaven sud uste fali.
edinstvena bomba e pagjanjeto na sekoj vtor zakon na ustaven.
vo periodot megju 94-98 togasnata sdsm vlast bez opozicija napravi reizbor na site sudski institucii, golem del se vlecat i denes...i posle vmro se cudi kako im pagjaat zakonite e ke pagjaat ...

inaku sega sdsm so ovaj rejting ne moze da pokrene kriticna masa za eksplozija bez da bide razotkriena.
ednostavno treba narodov da oseti blagodet malku a toa e zadaca na vladava i sekoja sdsm bomba ke bide bez detonator.

za celosna vlast na vmro dpmne...ustaven sud uste fali.
edinstvena bomba e pagjanjeto na sekoj vtor zakon na ustaven.
vo periodot megju 94-98 togasnata sdsm vlast bez opozicija napravi reizbor na site sudski institucii, golem del se vlecat i denes...i posle vmro se cudi kako im pagjaat zakonite e ke pagjaat ...

inaku sega sdsm so ovaj rejting ne moze da pokrene kriticna masa za eksplozija bez da bide razotkriena.
ednostavno treba narodov da oseti blagodet malku a toa e zadaca na vladava i sekoja sdsm bomba ke bide bez detonator.

Ајдеееее па сеа тоа ли ти смета ???
и Судот ти смета и тоа Уставниот ??
Па сите одлуки им се јавни,исправни логични..
А и друго страна.абе кај имаат вмро кадар за на уствен,не заебавај па и ти па..:pos2:

Уште судот да е под нивна контрола па да пропаднеме начисто...

Ајдеееее па сеа тоа ли ти смета ???
и Судот ти смета и тоа Уставниот ??
Па сите одлуки им се јавни,исправни логични..
А и друго страна.абе кај имаат вмро кадар за на уствен,не заебавај па и ти па..:pos2:

a be ne za drugo za koga ke se zue deka vmro ima apsolutna vlast za da se potkrepi toa treba uste ustaven sud.

ne deka mene nesto mi fali nego.``celo e koga ima se`` za da ne se za dzabe terminite apsolutna vlast.

a gldam deka sudski sovet zavzede stav deka nema poveke prodolzuvanje za edna godina na onie koi se za penzija...mozbebi toa e samo del od cekorot i kon ustaven.

Абе непобијниот факт е дека СДСМ, а посебно Бранко никогаш нема да се помират со споредна улога.
Напобијниот факт е дека главната улога е загарантирана, онолку колку што актерот знае да ја одигра.
И се способни да ги искористат сите средства за дојдат до целта. Во тоа е лоцирана заканата, во начинот на кој што сакаат тоа да го остварат.
ПА нели народот секогаш знае да ја одбере вистинската страна. Ако во наредните три години Гвујо биде вистинската, чуму паника ?
Dejan];2417162 напиша:
Господ нека им е напомош на СДС...
Само да не ни праат војни како што ни ги правеа предходно...
Доказ дека освен Латас, Миленко, Бачев и Мирка, друго и не читаш или слушаш.

Аманте бе дпмне-овци
Дајте нешто саглам да прочитам.
Латас напишал ова, Мирка напишала она.....бла бла бла.
Се истото па исто веќе 5 години.
Нели ви здосадија овие шупци со нивните конструкции и заговори напишани за шаку долара.
Абе мозокот ви го направија ко швајцарско сирење, и што е најтрагично уште им верувате.
Ццц........
За жалење сте.

Уставниот суд го спомнавте.
За мене важи правилото одлуки на Уставен суд и текстови на Латас не се коментираат.

a be ne za drugo za koga ke se zue deka vmro ima apsolutna vlast za da se potkrepi toa treba uste ustaven sud.

ne deka mene nesto mi fali nego.``celo e koga ima se`` za da ne se za dzabe terminite apsolutna vlast.

a gldam deka sudski sovet zavzede stav deka nema poveke prodolzuvanje za edna godina na onie koi se za penzija...mozbebi toa e samo del od cekorot i kon ustaven.
Ogledalo ti ke si megu prvite sto ke izlezat na ulica vo bliska idnina :smir:

Дајте нешто саглам да прочитам.
Латас напишал ова, Мирка напишала она.....бла бла бла.
Уште плачиш?? Ти треба уште едно шамивче..Богами сега крпа ќе ти донесам...

Подобро Мирка да ја чита него ли она говедоно Бранкос Героскос и цела клапа грчки платеници...

Не само уставниот суд...туку и НБРМ не ја заборавајте таа е многу битна:salut:

Уште плачиш?? Ти треба уште едно шамивче..Богами сега крпа ќе ти донесам...
Не плачам бе дпмнеовче.
Искрено сакам да ви помогнам :)
Ептен ќе отупавеете од овој џган што секојдневно ви пере мозок.
Ве жалам.
Ќе нема после со кога да си дискутирам по форумов.
Подобро Мирка да ја чита него ли она говедоно Бранкос Героскос и цела клапа грчки платеници...
А кој ти рече Геро да го читаш ? Постојат еден куп новинари аналитичари кои реално ги коментираат состојбите во државава.
Ама они не се релевантни за вас, бидејќи толку ви е испрано мозочето, што освен Мирка Латас и Миленко друго и неможете да видите.

Еве за почеток почни да го читаш Јован од Кајгана.

Искрено сакам да ви помогнам :)
Ептен ќе отупавеете од овој џган што секојдневно ви пере мозок.
Ве жалам.

Ти си за жалење пријателееее. И малите деца знаат за Латас кој е и што е. Што прајме со едно чудо новинари, колумнисти и интелектуалци за кило грав по Дневник, Утрински, А1... кои ја прават истата работа за спротивната страна. Соросоидите на Милчин и да не ги спомнувам.

И ај изјасни се пошто ти најмногу креваше галама по тоа прашања, за договорот помеѓу Груевски и Ахмети: Албанците ќе гласале за Иванов, во 2014 претседател Албанец. Во транс падна од мераци кога го слушна тоа. Сега, да гугнеше нешто...?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom