Кичево

• Креатор на темата Креатор на темата Стрелец
  • Време на започнување Време на започнување
Грешка си многу..

Моментално според сајтот на ДИК од 50% изброени гласови Дехари води 3082 (61.07%) - 1965 (38.93%)
Ова се вртеше доле на канал 5 на таа лентата па ако лажат тие тогаш лажеме и ние тука.
--- надополнето: 24 март 2013 во 23:52 ---
Ај со лесно нека е, денес отиде старото Кичево во историја. Штно не чека во иднина само Господ знае. Како дошло до ова не знам, не биле само дијаспорците туку и луѓе кој требаа да гласаат за Македонскиот надидат не гласале. И секако 90% излезеност ми е многу сомнително, тоа во Северна Кореа го нема.
Што значи битката е изгубена?(n)

Ахмети изјавија дека победиле у Кичево. Катастрофа.

Незнам,изгледа секој си пишува како му текне,веста ја прочитав од ДИК. Ако тепа терористот,црно му се пише на Кичево,него ако..кога се дозволи

Кај виде такво нешто, сајтот е паднат

Не е паднат кај мене си е таман, инаку за Струга моментално вака се гласовите од 51.28% преброени гласови.

Владимир Кочовски 6414 или 49~
ДУИ 2651 или 21~
ДПА 3552 или 29~

Се надевам уште има наши гласови таму па во втор круг да се проба нешто.. ама чисто сумњам :mad:

Едит - Кичево Дехари падна на 57% ајде белким ќе паѓа уште..
Едит2 - Каснат излеа бајги овие од ДИК :)

Ова се вртеше доле на канал 5 на таа лентата па ако лажат тие тогаш лажеме и ние тука.
--- надополнето: 24 март 2013 во 23:52 ---

Што значи битката е изгубена?(n)

Ова денес е само резултат на еден процес кој е почнат 2001 преку референдумот 2004 за да дојде до тоа што се случи. Се сомневам дека имало полнејне на кутии, тие 90% излезеност ми се многу чудни. Значи околу 4500 жители од Кичево не гласале. А ко ќе видиш колку многу иселеници има регионот не ми се верува дека е ова можно, ама тоа е тоа.

струга
Владимир Кочоски = 15 000
Зијадин Сеља (ДПА) = 10 360
Арбен Лабуништа (ДУИ) = 8 600
--- надополнето: 24 март 2013 во 23:57 ---
Ова денес е само резултат на еден процес кој е почнат 2001 преку референдумот 2004 за да дојде до тоа што се случи. Се сомневам дека имало полнејне на кутии, тие 90% излезеност ми се многу чудни. Значи околу 4500 жители од Кичево не гласале. А ко ќе видиш колку многу иселеници има регионот не ми се верува дека е ова можно, ама тоа е тоа.

Игорче, 6 авиони после 20 часот летнаа од Охрид од аеродром...

Не се надевајте на Кичево, резултатот е веќе јасен.

ФАТМИР ДЕХАРИ
ДЕМОКРАТСКА УНИЈА ЗА ИНТЕГРАЦИЈА-ДУИ
3.414​

59,82%

БЛАГОЈА ДЕСПОТОСКИ
2.293​
40,18%​

sto e jasno i koj pobedil?
ДУИ победи готово е...
Катастрофален пораз, искрено очекував барем уште овие избори да остане Кичево под Македонска власт, пошто они имаат повеќе млади и на следни избори ќе бидат уште повеќе. Да се одржи барем некоја рамнотежа во советот...

Се е решено, Кичево падна, Струга во втор круг ќе падне. Ама барем нема да имаат мнозинство советници нема да праат шо сакаат.

Катастрофа.
Не сакам да сум им во кожата на Кичевчани. Ама и вака пече.

Се е решено, Кичево падна, Струга во втор круг ќе падне. Ама барем нема да имаат мнозинство советници нема да праат шо сакаат.
Ќе си праат, си имаат начини тие.

nazdravje neka e krchovas , poleka im se ostvaruva nivniot son tetovo gostivar struga debar sega i kicevo a za nekoja godina i skopje i kumanovo :(
Тоа заврши (или започна) уште во 2004та, досега само се одложуваше за Кичево. Сепак тешко е да се претпостави што понатака

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom